Cadet Femení

Informació

Edats: 2006-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:30 a 19:30h.
Pista: Pista Municipal Parc. Llull,1
Partits: Dissabte 11:30 h. Poliesportiu Estació del Nord

Aquest és l'espai d'informació del Cadet Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 19/12/2021 - 19:24
Barceloneta 0- 2 Cadet Femení

Després de la victòria el dissabte passat a casa contra Cet 10, ens toca jugar contra Barceloneta. Sabem que serà un partit exigent a nivell físic i tenim ganes de demostrar que som millors que elles, després de la immerescuda derrota al partit d'anada.
L'equip surt molt concentrat a la pista i quasi no dóna opció al rival.El domini de la pilota és del Vincit que treballa i té paciència fins que troba l'espai per atacar la porteria. Al rival li dura molt poc la pilota, i es dedica a tirar pilotes al pivot com a unica opció en atac. En defensa on no arriben, utilitzen braços, patades, agafades, puntades de peu i fins i tot cops a la cara.

El resultat és molt curt pels mèrits fets per les nostres jugadores. Hem tingut moltíssimes ocasions clares per tancar el partit ben aviat, però els pals, la gran portera que ténen, i quan no arribava la portera algun peu o cos d'alguna jugadora interferia peruq no aconseguissim el gol. L'arbitre també ha ajudat ja que ha demostrat que no sabia el reglament, i ens ha anul.lat dos ocasions clares.

A la primera part només un gol d'Aina ens mantenia per davant al marcador, però era un resultat curt que havíem d'eixamplar sino volíem acabar patint. Sabem que a la segona part elles aniran amb tot per intentar igualar el matx, després d'una primera part on l'actitud de les nostres ha estat magistral. L'únic que els hi he dit abans de començar: Si igualem la intensitat del rival, no ténen res a fer perque sou molt millor que elles a la resta de coses. I no és que hagin igualat la intensitat, sinó que hem estat per sobre. D'aquí la primera part per enmarcar de les del Fortpienc.

A la segona part el Vincit ha continuat amb el domini, però la impotència de les jugadores rivals per parar el nostre joc, i la incapacitat de l'àrbitre per parar les accions violentes de les jugadores rivals, ha provocat que el partit és convertís en una batalla que no ens interessava. Al minut 31 Aina torn a a marcar, i deixa el 0-2 al marcador.
Moltes més ocasions de gol, amb una actuació exemplar de la portera, que no materialitzem. Una targeta vermella, moltes grogues, advertiment de l'àrbitre als dos equips de que el partit està molt calent i que deixem de fer faltes.....(nosaltres portàvem 1).
I final del partit per sort. Victòria, segon partit amb la porteria a zero i segon partit que ens divertim a pista, malgrat el joc brut del rival.
A l'anar a recollir les fitxes, encerrona de dos integrants de l'equip tècnic local perquè li treiessin la vermella a la seva jugadora expulsada, l'àrbitre al límit de plorar......o agafo fitxes i men vaig... dissabte assoleillat i content per la victòria.

Quan no som conscients de les nostres actituds a millorar, repetim els patrons de la familia i de l'entorn on vivim. Porto més de 30 anys entrenant i em sap greu però aquest barri no millora. Continuen repetint les mateixes errades.
Orgullòs de l'actitud nostra en tot moment. Força Vincit!!! Bon Nadal!!!

 

Comentaris enviats: 0