Infantil A - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:15 a 20:15 . Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1-3
Partits: Poliesportiu Estació del Nord . Carrer Nàpols 42. 13:15 h.

Aquest és l'espai d'informació del Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 15/04/2019 - 13:16
Jordi Sánchez 3 - 2 Infantil A

Després d'un últim partit perfecte venim amb molt bones sensacions a disputar un partit molt complicat contra els segons classificats, que a l'anada ja vam aconseguir un meritori empat. Encara que anem amb molt baixes i importants, així que serà encara més complicat que de normal.

Arribem a la pista i veiem una pista descoberta molt petita i a més amb un sol que ens faria patir encara més, així que conscienciem als jugadors de que a la mínima que estiguin cansats o no es vegin en cor de seguir per l'asfixia de la calor que feia i el sol de justicia que queia, que avisesin per demanar canvi.

Tot i tenir-ho quasi tot en contra, comencem el partit dominant amb opcions bastant clares, però que com sempre ens costa molt realitzar. A mesura que passa el temps ens costa més, degut a les condicions esmentades anteriorment, però tot i així seguim combatint, contra un equip que també té les seves ocasions, però que gràcies a una gran acutació dels nostres porters comencen a posar-se nerviosos en vista que no aconsegueixen marcar i nosaltres cada cop estem més aprop de marcar també, així que decideixen sortir una jugada de 5 però no els surt bé i després d'una mala passada seva, recuperem la pilota i en Teo fa un xut de més de mitja pista que supera al porter per dalt que està tornant a la porteria, però que no arriba. Amb aquest gol acaba la primera part.

Recuperem forces a la mitja part però avisem que ells es juguen mitja lliga amb aquest partit, així que segur que pugen línies, així que haurem de fer bones sortides de pressió, i que si hi ha qualsevol dubte pilota ben lluny i a defensar.

Ells surten extra motivats i aconsegueixen tenir-nos tancats a la nostra mitja pista defensant com si no hi hagués demà, però al final tant és la insistència que aconsegueixen el gol de l'empat. Però nosaltres no ens rendim i als dos minuts després d'una bona jugada individual de Lucas, el seu xut es refusat pel porter i Oscar viu i murri marca el rebot.
Ells altre cop ataquen i nosaltres comencem a defallir en forces i a no arribar en algunes jugades, fins aconseguir ells marcar l'empat altre cop. Seguim aguantant el resultat, gràcies en part al nostre porter Pau que fa un partidàs, fins que a falta de 2' aconsegueixen el 3-2 final.

Acabem un partit que comencem amb dos canvis i acabem amb un canvi i un dels porters, en Pol marejat pel sol i sense poder jugar ni un minut en tota la segona part. Així que sortim "vius" després de fer un partit i donar-ho tot! Amb més cames fresques segurament haguéssim pogut competir millor el partit, però només falta felicitar als guerrers que ho han intentat per activa i passiva. S'ha vist un gran partit!! FELICITATS!

Bona setmana santa a tots!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0