Infantil A - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:15 a 20:15 . Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1-3
Partits: Poliesportiu Estació del Nord . Carrer Nàpols 42. 13:15 h.

Aquest és l'espai d'informació del Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 12/11/2018 - 16:55
FS Castelldefels 4 - 9 Infantil A

Després de l'última derrota dolorosa entre setmana, ens plantem altre cop jugant fora de casa contra un rival a priori per resultats i classificació més fluix. Tot i això avisem abans de començar el partit que no ens podem guiar per aquestes coses, perquè mai se sap que ens podem trobar, i hem d'anar al 200% per tornar a aconseguir una victòria que ens doni moral i ens torni a portar cap dalt de la classificació.

Comencem a tope la primera part fent un gran joc i una defensa molt bona, juntament amb uns inspirats Asier i Lucas que de cara a porteria ho marquen tot, fins arribar a la mitja part amb un 1-6 clar al marcador.

A la mitja part parlem de no baixar la intensitat i seguir al mateix ritme de joc, ja que igual que nosaltres havíem sigut capaços de marcar tants gols, el rival també era possible, que ho fos, i a més en un futur mai sap si la diferència de gols a nivell general pot ser important de cara a la classificació final. Encara i així sortim a pista i ells surten molt més concentrats i amb ganes i aconsegueixen marcar tres gols seguits, degut a la nostra desconnexió per moments, però que al final tornem a jugar molt i molt bé i tornem a marxar en el marcador fins al final 4-9

Intentarem seguir en aquest camí de la victòria, però aprenent que no podem desconnectar mai d'un partit, ja que si arriba a ser un partit molt més igualat, ens podria haver costat una derrota.

Seguim treballant!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0