Infantil C

Informació

Edats: 2008-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15-19:15
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 20:00 h. Institut Fortpius. Ausiàs Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Infantil C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dj., 27/01/2022 - 11:40
Infantil C 5 - 5 AEE Institut Jaume Balmes

Iniciem la 2a fase amb un empat en que despres d'anar guanyant 4-0 al descans se'ns escapa amb una 2a part desastrosa en la que nosaltres vam baixar el ritme i ells el van pujar doncs passa aixo que t'acaben empatant a 5 als últims segons i se'ns queda cara de tontos a tots. 

Sincerament una primera part molt bona ens va possar per davant molt ràpid amb dos gols tempraners ens duia a pensar que seria un partit placid. Res més que la realitat vam seguir jugant i combinant i aixi vam fer els dos gols restants de una primera part que segueixo pensant que va ser la millor de lo que portem de temporada.

2a part molt fluixa... baixem a nivell de fisic bastant i ells es posen al partit als 30s fent el 4-1, la seguent acció era el 5-1 nostre que ja semblava que ho tornavem a encarrilar pero tal cual que a la seguent accio seva feien el 5-2 havent passat 3 minuts res bo significava. El rival ens asfixiava amb la seva pressió i no surtiem de la nostra pista. El 5-3 i 5-4 van ser practicament seguits fruit de errades defensives millorables. A les acaballes del partit ens feien el 5-5 definitiu que ja ens acabava de destrossar del tot.

Els partits durant 40min si no mantens la intensitat durant tot el partit ens pot passar doncs aixo que amb un 4-0 o 5-1 ens empatin un partit que teniem practicament controlat. A seguir treballant.

1,2,3 Vincit!!!

Comentaris enviats: 0