Infantil C

Informació

Edats: 2008-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15-19:15
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 20:00 h. Institut Fortpius. Ausiàs Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Infantil C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el ds., 21/05/2022 - 11:20
Infantil C 3 - 7 APC Raval

Amb aquest partit acabem la lligueta escolar i amb això la competició aquesta temporada, hem anat de menys a més i els nois ho han anat notant hem tingut moments molt bons i moments no tant bons, però sempre amb actitut i ganes.

Una primera part molt igualada entre els dos equips on hem sortit molt enxufats i hem fet ràpidament el 1-0 de corner, no paravem de arribar pero el seu porter ho parava tot. En dos minuts fatidics ens feien 1-1 i 1-2 de xuts exteriors que no parava el nostre porter. Per calmar i tornarnos a reactivar feia ràpidament un temps mort per tornar-nos a ficar al partit, desprès de molts intents de volea feiem el 2-2 resultat al qual arribavem al descans. MOLT BONA primera part de l'equip que li estaven competint a un bon equip.

2a Part enmerdada i no gaire agradable, el rival va aumentar creiem massa la seva brutalitat i se li va escapar de les mans a l'arbitre que no ho va saber parar... tot i aixi ens feien 2-3 pero acte seguit el 3-3 nomes començar i vaig deixar de comptar. L'esmentat anteriorment comença el chow, patades, faltes excessives que en una d'elles carga massa fort i tumba a un dels nostres contra el terra i es fa mal a l'hombro i tenia que deixar el partit i se'n va anar directament al Hospital perque li feia massa mal... Entre l'enfado que portavem i la mala educació del rival ens feien faltes i no demanaven perdo etc. doncs ens van fer sortir del partit, enfadats amb l'arbitre ens expulsa per primera vegada a un jugador nostre x doble groga per dir-li al arbitre ¿que pitas?... jo l'estava canviant x evitar la groga però no va arribar a temps... a sobre ens marquen el que debia ser. el 3-6 o 3-7 i ens envien a callar tant a nosaltres com a la grada osea que tot lamemtable. Amb la victoria ells ja feta demana temps mort cosa que no calia amb aquest resultat. Molta educació necessiten allà al Raval...

Al final el que vaig dir no volia sortir amb més lesionats que ja amb dos eren suficients. Acabem amb la sensació de que. si no arriba a passar això avui no perdem ni de broma. Entre l'arbitre i el rival ens han privat, una pena. Li he fet saber al arbitre al final del partit. quan ja no quedava ningú que se li havia escapat el partit i que ha tingut sort que sòc bona persona perque sino s'envà sense cobrar el rebut.

Acabem la temporada amb bones sensacions tot i aixi es poden seguir millorant cosetes.

Força Infantil C!!

1,2,3 Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0