Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 17/02/2019 - 21:08
Infantil femení 8 - 1 Olesa

Aquest dissabte ens jugàvem el liderat de la lliga contra l'olesa, un rival que havia guanyat tots els partits disputats fins al moment, igual que nosaltres . Durant la setmana havíem incidit en començar les jugades des de darrera , i a través d'uns moviments i talls de les jugadores sortir amb pilota controlada i crear un atac continu. Avui era el dia de plasmar-ho a la pista , i hem començat a veure moviments coordinats de les jugadores amb criteri que ens servien per superar a la defensa rival i tenir ocasions de gol. Hem gaudit molt del partit ja que ha estat el partit millor jugat de la temporada , sobretot a la primera part. Des de darrera, Penèlope decideix si sortim al contraatc o jugada estàtica , amb bon criteri, i a partir d'aquí juguem i prenem bones decisions i les executem.

L'equip ràpidament s'ha posat per davant al marcador fins arribar al 6-1 al descans.

A la mitja part hem demanat continuar així a les jugadores i provar totes les opcions en atac que hem preparat fins al moment. Molt bones triangulacions , accions tècniques de més dificultat que són solventades, i jugades d'estratègia de banda i de còrner que també ajuden a engrosar el marcador. Al final un contundent 8-1.

En definitiva , si l'altra dia us felicitava per la lluita i l'actitud de no arrugar-se davant de la Barceloneta, avui us he de felicitar perquè comencem a jugar bé a futbol-sala i els entrenadors ens sentim molt orgullosos de l'evolució que està fent tot l'equip. A més a més, hem aconseguit el liderat que esperem mantenir fins al final de lliga.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0