Infantil Femení

Informació

Edats: 2006-2009
Entrenament: dimarts 18:30 i dijous 18:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 12/01/2020 - 15:05
futbol sala Martorell 1 - 5 Infantil femení

Bon partit el jugat avui a Martorell , en un poliesportiu molt nou i modern , però que el parquet accelera la pilota i es fa complicat el control. El partit no ha tingut massa història, després d'uns minuts inicials amb el 0-0 , on no hi ha hagut moltes ocasions i cap equip imposava el seu ritme, a poc a poc el partit s'ha anat decantant cap a les blanc-i-blaves i amb jugades en equip han arribat les ocasions . Hem tingut un munt a la primera part i hem encertat 4, primer Sara, després 2 de Natàlia i Kenia al minut 21 col.locava el 0-4. El darrers 5 minuts de la primera part hem tingut una punxada de concentració i elles han aprofitat per fer un gol, tirar una pilota al pal i tenir un altra ocasió clara .Penèlope ha estat en tot moment concentrada i ha defensat la porteria molt bé.
Ha arribat el descans , hem parlat i hem corretgit aspectes i a la segona part l'equip no s'ha descomposat en cap moment. Al minut 27 , Sara ha fet el 1-5 i tot i que el domini ha estat nostra , no hem encertat cap ocasió més. 
Aquest partit ens serveix per tornar a agafar el ritme de competició i começar la segona volta amb l'intenció d'aconseguir l'objectiu que ens hem marcat , que és el d'intentar acabar la lliga el més amunt possible. Ara tenim la tercera plaça a 2 punts.

A continuar treballant als entrenaments. 
Força Vincit!!!
 

Comentaris enviats: 0