Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 07/04/2019 - 21:35
Infantil femení 4 - 1 Olesa

Aquest dissabte jugàvem contra el segon classificat que es presentava amb un equip amb 1 canvi i dues jugadores de categoria inferior. El fet és que no sabem si per el canvi d'hora , el canvi de pista o la relaxació , o per totes juntes , el partit no surt de la manera que havíem previst.

El rival ens espera a mitja pista i ens regala la pilota intentant robar sortir al contraatac. Aquesta defensa ens costa molt de superar ja que intentem fer passades sense moviments previs i constantment perdem les pilotes i ens toca córrer cap enrere. El joc es fa molt lent , i les ocasions que tenim no van a porteria.La nostra intensitat és molt baixa i totes les pilotes dividides se les emporta el rival.

No és fins al minut 16 que Sara aconsegueix el primer gol , però just abans del descans l'àrbitre s'apunta a la festa i pita un penal com a mínim dubtòs, que serveix al rival per empatar el partit. 
Arribem al descans i donem un toc d'atenció a les jugadores per esperonar-les i que surtin a la segona part a lluitar pel partit. Demanem que treballem les jugades abans d'intentar superar la línia de pressió del rival, i no fer-ho a les primeres de canvi.

A la segona part l'equip millora, fiquem una mica més d'intensitat i creem jugades tocant la pilota vàries jugadores. Als 5 minuts Laia aconsegueix el 2-1, però continuem amb dificultats i falta confiança en les passades. Als 14 minuts Sara fa el 3-1 i 5 minuts més tard Kenia fa el 4-1.

Una victòria que ens permet treure 9 punts d'avantatge a l'Olesa , que són els punts que queden per jugar. Per tant , som virtualment campiones de lliga.

Continuarem treballant per millorar el joc i acabar el millor possible aquesta temporada.

Força Vincit!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris enviats: 0