Infantil Femení

Informació

Edats: 2006-2009
Entrenament: dimarts 18:30 i dijous 18:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 30/11/2019 - 20:02
Infantil femení 0 - 7 Penya Esplugues

Crec en mi, crec en l'equip. Aquesta és la darrera frase que he dit en la xerrada abans de començar. No volíem que l'equip sortís com contra el Castelldefels , i hem demanat intensitat, ganes i concentració.
Avui tenim una fita molt difícil d'aconseguir però és el camí per seguir aprenent . L'equip ha sortit igualant l'intensitat tot i que elles èren físicament molt fortes i sabíen utilitzar els braços per desplaçar-nos i guanyar els duels. Amb el 0-0 hem tingut les dues ocasions més clares del partit, que no hem pogut transformar. L'igualtat en el marcador l'hem aconseguit mantenir durant 10 minuts , gràcies a l'esforç defensiu i a les aturades de Penèlope. 
El 0-1 ha arribat després d'un fort xut després de sacada de banda , que Penèlope ha pogut refusar , però no hem tancat el rebot i l'ha aprofitar la jugadora rival.
Aquí ens ha arribat el pitjor moment del partit , ja que en 9 minuts hem encaixat 5 gols. Teníem problemes amb les esquenes en defensa, ja que perdíem de vista la nostra jugadora i hem baixat la nostra intensitat , cosa que ha aprofitat el rival per superar-nos.
Al descans recordem que no ens poden agafar esquenes i intentar des de sacada de Penèlope buscar passada llarga a pívot per sortir de la pressió. Comentem que hem de continuar lluitant el partit fins al minut 50.
Doncs la segona part hi ha hagut una millora defensiva prou important , ja que hem corretgit el posicionament i no ens han superat amb facilitat. El 0-0 de la segona part ens ha durat 16 minuts, i en els darrers 9 hem encaixat dos gols més tancant el 0-7.A  nivell ofensiu ens ha costat molt apropar-nos a la porteria rival, i s'ha notat molt el físic als darrers minuts.

No podem marxar descontents del partit tot i la derrota . Quan un equip ho dóna tot i intenta aplicar tot el que hem entrenat , no és pot demanar més. Avui hem vist aspectes que ens costa molt aplicar i que ho recordem a cada entrenament , i avui ho hem vist constantment en l'atac rival: l'ús de la finta per guanyar aquell metre que et permet trepitjar i passar. També hem de millorar l'ús dels braços per protegir-nos i fer les accions amb una velocitat més alta per superar la pressió.

Estem en el camí. Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0