Infantil Femení

Informació

Edats: 2008-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:20 a 19:20 h.
Pista: La Salle Comtal. Amadeu Vives 6
Partits: Divendres 18:20 h. La Salle Comtal. Amadeu Vives 6

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 13/06/2021 - 20:48
Institut Icaria 0 - 5 Infantil femení

Per acabar la temporada ens toca jugar contra Icària. Al partit d'anada vàrem guanyar de manera contundent, però sabem que en aquests partits tendim a la relaxació, i no volem que es compliqui el partit. Comencem molt bé ja que als 2 minuts Elna obre el marcador amb un gran gol.
Però el rival ha vingut amb ganes de reivindicar-se i aporten més intensitat que nosaltres a les jugades cosa que ens complica les nostres triangulacions. Cert és que podíem haver tancat el partit si ens entren tots els pals que hem arribat a fer, però la realitat és que arribem al descans amb el 0-1.

Elles estan crescudes i jo demano a les jugadores apretar una mica més i amb pilota jugar a futbol sala. Així a la segona part el partit és totalment nostre, només algunes incursions de la jugadora rival número 10 i a darrera la tanca número 11 ens han fet perill. La resta un monòleg del Vincit, que en molts moments juguen de memòria. Al minut 32, Aina fa el 0-2 i aquí s'ha desinflat el rival. 

Hem començat a jugar més a plaer i han arribat els dos gols d 'Esther i el gol de Sara per tancar la golejada.

Ha estat una temporada dura per tots, però ens emportem una gran evolució de les jugadores. Estem treballant per tenir un bloc de 10 jugadores per la temporada vinent, per poder encarar els partits d'un altra manera i que els entrenaments siguin més efectius. Com sabeu, per nosaltres el més important és el bon ambient i la millora de les jugadores i després els resultats. És cert que hem tingut a tocar la lliga, però hem gaudit igual quedant subcampiones i veient el creixement brutal d'aquestes grans jugadores.
Continuarem treballant de valent per assolir el nivell que ens exigiran els rivals la temporada vinent.

A nivell de resultats, podem dir que hem guanyat 6 partits, hem empatat 1 i hem perdut 1. Amb 19 punts, 35 gols a favor i 14 en contra. Per no tenir portera , no està gens malament.
Només em queda felicitar a les jugadores per seu esforç i als familiars per estar sempre ajudant i confiar en el projecte. Que passeu un bon estiu.
Entrenarem fins al dia 22 i ens trobarem al mes de setembre per començar la pretemporada.

Moltes Gràcies!! Força Vincit!!

Comentaris enviats: 0