Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 14/10/2018 - 23:36
Barceloneta 0 - 9 Infantil femení

Segon partit de lliga a la pista de la Barceloneta. Necessitem aplicar les coses que hem treballat durant la setmana i que es noti a pista una major coordinació entre les nostres jugadores. Ens trobem davant un equip més fort físicament , i sabem que si no anem fortes a les pilotes dividides , o fiquem fort el cos , ens anirem al terra. Aquesta impetuositat ens ha costat una mica superar-la , però estem contents perque la pilota circulava d'una banda a l'altra, i trobávem les paral.leles molt més que al primer partit.

Hem començat dominant el partit , i aquest nivell l'hem mantingut durant tot el partit. Teníem ocasions molt clares , però no estàvem encertats a porteria. Fins al minut 7 no hem pogut superar a l'equip rival . Han arribat els gols de Laia i Janna, que ens han donat tranquilitat. Al minut 10 i 15 Júlia ha marcat dos més, un d'ells per l'escaire. L'equip s'agradava i les noies s'ho passaven bé.La Laia i la Janna han tornat a marcar per arrodonir un 0-6 a una bona primera part. 

Al descans hem demanat buscar els segons pals a l'hora de rematar les jugades , que alguna de les ales es quedés a tancar quan talla la nostra tanca, i continuar lluitant fins al final del partit.

Bona feina de les del Vincit també a la segona part amb un bon joc des de la sortida de pilota al darrera , buscant la millor opció , aixecant el cap i sent solidàries a l'hora dels esforços defensius.Tres gols més , 2 de Laia i un de Kenia , han deixat un marcador de 0-9.
Com ja us vaig dir la setmana passada , hem de continuar treballant per consolidar els conceptes , perquè a partir d'ara vindrán partits més difícils i ens hem de preparar el millor possible.

Moltes felicitats i a continuar amb aquestes ganes.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0