Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 01/12/2018 - 23:11
Infantil femení 10 - 0 Barceloneta

Després del partit contra l'Iris on vàrem sortir a la pista massa relaxades, avui ens tocava corretgir i sortir des del minut 1 al 100%. Les jugadores on han fet i des de l'inici hem dominat el partit , l'equip s'anticipava per robar la pilota i lluitava totes les jugades.

Fins al minut 7 no hem obert el marcador, obra de Laia , que repetia al 10. L'equip s'agradava i posava en pràctica qùestions tàctiques practicades a l'entrenament. Amb l'anarquia defensiva del rival , la rotació era més fàcil i ens ha servit com a entrenament per futurs partits.
Les ocasions de gol eren continues i Kenia les ha aprofitades al minut 13 i 22, per posar el 0-4. Just abans del descans Esther deixava el marcador parcial en 0-5.

Hem felicitat a les jugadores pel joc i també per l'actitud, ja que davant d'un rival molt agressiu , no ens hem arronsat i hem ficat la cama i el cos igual que elles.

La segona part ha estat una continuació de la primera , amb bon joc de l'equip local intentant trenar les jugades en atac i amb anticipació en defensa i un rival inferior futbolísticament , però que tenien molt clar que havien de ficar la cama o els braços per interrompre amb falta les jugades nostres, i combinat amb un àrbitre permissiu , doncs moltes vegades ens trobavem al terra.

Tot i així , hem gaudit de moltes ocasions de gol i hem aconseguit 5 gols més : Laia, Sara(2), Maia i un en pròpia porta que deixaven el marcador en  10-0.

Continuem millorant, i ara ho hem de demostrar després del pont  amb el doble partit que tenim . El dissabte a Molins i el diumenge a Nord contra Penya Esplugues. Seguim!!

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0