Juvenil A - Federat

Informació

Edats: 2000-2002
Entrenament: Dilluns de 18:25 a 19:25 h.i dimecres de 18:30 a 19:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausiàs Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull,1
Partits: Dissabte 08:50 Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 30/10/2018 - 17:55
Estel Vallseca 7 - 4 Juvenil A

Venim d'una victòria clara i més o menys plàcida, ja que el rival no ens crea quasi bé res en atac i no hem de fer massa per fer una bona defensa, però sabem que venim a jugar contra un rival difícil i ben treballat i que ens posarà les coses difícils.

Abans de començar el partit comentem que hem de girar bé en defensa de cara a que no ens guanyin les esquenes en el costat dèbil com ens ha passat ja varies vegades. Però comencem el partit i el rival es posa a jugar de 4 a un ritme bastant intens, que ens sorpren, però no fa més que guanyar esquenes, fins que al final tant intentar-ho acaben caient tres gols idèntics per esquenes senzilles.

A la mitja part tornem a explicar com fer una bona defensa de cara a no rebre gols tan fàcils i expliquem joc de 5, per sempre que poguem sortirem a fer-lo.

Així que només començar la 2a part ja ens posem de 5 i només pel fet de posicinar-nos el rival ja comet algun més que altre error i fa que poguem marcar el primer gol ben d'hora per així posar-nos al partit i posar nerviós al rival. Això fa posar un partit un tant boig amb nervis en ambdues bandes que provoquen imprecisions per ambdós costats, i això provoca que el nostre joc de 5 no estigui massa ben fet però no deixa de fer una mala defensa el rival que ens aporta atac més fàcil que a la 1a part.

Aconseguim marcar un altre, però desde llavors cada cop que marquem nosaltres ells també, degut a imprecisions nostres en el joc de 5 que provoquen trancisions seves, per tant és molt complicat retallar diferències.

Tot i això acabem competint un partit que estava mort i veiem que ens queda molt per treballar si volem seguir en les posicions capdavanteres!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0