Juvenil A - Federat

Informació

Edats: 2000-2002
Entrenament: Dilluns de 18:25 a 19:25 h.i dimecres de 18:30 a 19:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausiàs Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull,1
Partits: Dissabte 08:50 Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 15/04/2019 - 18:44
Juvenil A 3 - 4 AEE Institut Montserrat

Després d'aconseguir de nou una victòria més que treballada contra Horta fa dos dies, ens trobem amb un partit complicat on a l'anada ja vam caure amb contundència contra l'institut montserrat.

Sabem que jugarem contra un rival que està tancat per darrera el mig camp i que a la mínima opció que poden tirar la contra et maten i et castiguen molt els teus petits errors. Sabent això intentem generar un atac el més senzill possible de cara a no donar aquestes facilitats al rival.

Comencem fent un molt bon partit però fallant ocasions clares de gol que sabem que més tard les trobaríem a faltar, fins que en un petit error de construcció ens tiren la primera contra que tenen i marquen el primer. Tot i això seguim treballant i creient en el que s'ha parlat durant la setmana i la xerrada prèvia al partit, ja que no estàvem jugant malament i teníem més d'una i més de dos ocasions per poder marcar algun gol. Fruit d'una bona pressió adalt i de l'insistència aconseguim marcar dos gols al final de la primera part que ens donen més tranquilitat i seguretat en el nostre joc. Amb un 2-1 i amb bones sensacions ens anem al descans, on parlem que ens falta molta intensitat defensiva, ja que ells quan tenen atac posicional avancen amb prou facilitat i haviem d'endurir el joc, ja que si a sobre de les transicions també tenien ocasions a partir del joc posicional patiríem més del compte.

Comença la segona part i segueix el nostre domini però sempre amb la por de que cada cop que perdem ells tiren la trancisió molt ràpida i nosaltres patim. Tot i això gràcies a un bon tall de Dídac i un bon dribling aconsegueix fer un bon xut des de la frontal que entra i estem amb un resultat més que bo per encarar el tram final de partit. Però caiem en la trampa de l'anada i és que ells segueixen tancats a darrera i nosaltres en comptes de jugar amb precaució i calma comencem a dubtar i no jugar amb confiança i amb això comencen les seves trancisions amb les que aconsegueixen 3 gols més amb menys de 10 minuts i ens quedem amb una derrota molt i molt dura. Acabem amb molt bon joc de 5 però el porter molt inspirat treu les dos oportunitats que tenim.

Tot i la derrota cal felicitar a l'equip, ja que s'ha fet una feina de 10, s'ha d'aprendre d'aquestes coses i seguir lluitant fins al final costi el que costi. Al final si un treballa veu recompensada tota la feina feta fins llavors, i n'estic segur que si seguim treballant fins al final com ho hem fet fins ara acabarem recollint els fruits i els mèrits que mereixem.

Ara toca desconectar i disfrutar de les merescudes vacances de Setmana Santa per tornar amb més ganes, forces i les piles carregades per afrontar bé el tram final de la temporada!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0