Juvenil A - Federat

Informació

Edats: 2000-2002
Entrenament: Dilluns de 18:25 a 19:25 h.i dimecres de 18:30 a 19:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausiàs Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull,1
Partits: Dissabte 08:50 Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 15/01/2019 - 10:53
Maristes Sants-Les Corts 5 - 2 Juvenil A

Ens hem convertit segurament en l'equip més irregular de la lliga! Venim de jugar un bon partit contra els líders tot i acabar en derrota i passar-nos defensant quasi tota la segona part. Ara ens toca jugar contra els últims amb baixes significatives, a més hem après que no hi ha partit fàcil sigui quin sigui el rival per tant s'haurà de treballar si volem treure algo de bo. 

Tot i avisar que no seria un partit fàcil sortim dormits i sense massa intensitat ni atacant ni defensiva, només els 3' primers minuts fem coses amb cara i ulls després desconectem del tot i rebem 3 gols sense enterar-nos massa bé del que està passant. 

Arribem a la mitja part amb un 3-0 en contra, però sabent que si ells han pogut marcar-ne 3 nosaltres també som capaços de fer-ho. Expliquem ja el joc de 5, on decidim fer-lo quasi des del primer minut de cara a tenir temps de fer bé les jugades i amb calma, ja que sinó més tard a la desesperada, les presses mai són bones. Amb aquestes que va avançant el partit i aocnseguim marcar dos gols que ens donen ales i ells cada cop es veuen amb menys opcions. Demanem temps mort per descansar una mica i recordar com fer bé les jugades, ja que comencem a inventar una mica i aconseguim fer una jugada perfecte, però la pilota no va dins i el rebot els afavoreix i aocnsegueixen marcar de camp a camp un 4-2 que ens mata, i ja a la desesperada busquem una altra oportunitat, però executem malament i tornen a marcar a porteria buida i tancant un partit que de ben segur sortim una mica més concentrats i tots a una i ens podem emportar la victòria còmodament.

Seguirem treballant per fernar aquesta ratxa negativa de resultats i pujar aquesta moral que ara mateix ens està costant de treure.

Ànims i a seguir treballant!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0