Juvenil C

Informació

Edats: 2003-2002-2001
Entrenament: Dimarts i dijous 20:15
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del Nord .10:00 h. Carrer Nàpols 42.

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 23/12/2019 - 15:59
CT BARCINO 6 - 4 Juvenil C

Últim partit abans de les festes de Nadal.

1aP Horrible per part nostre, la pista molt petita no ens va deixar desplegar el nostre joc de 4, i en menys de 3' vam tenir q cambiar al joc 3-1. La falta actitud, ganes, intensitat, males passades van determinar una primera part que poden dir que va ser la pitjor del que portem de temporada. 5-1 al descans que semblava que si seguíem en aquesta dinàmica podíem finalitzar l'any golejats de mala manera.

Descans per recuperar les bones sensacions i tornar més forts mentalment ja que semblavem un flam. 

2aP es va notar la milloria del joc i rapidàment es vam possar a jugar de 5. Fruit d'això vam començar a enfonsar al rival i ha tenir ocasions de gol va arribar 5-2 i 5-3.  La por es va començar a apropiar del rival i van començar a repartir llenya de la bona, nosaltres tampoc vam arronsar-nos i també vam repartir sobretot quan calia! Unes mans dintre area nostre, molt justetes, fan el 6-3 pel rival i ens deixava una mica tocats. Vam seguir de 5 i fruit de un mal saque del porter amb el peu va sopossar una indirecta a favor nostre i gol 6-4. En vam tenir més per ficar-ne però ens vam quedar sense temps.

Aquest partit serveix per beure els errors del equip de cara a millorar-los pel pròxims partits, però deixa  positivament el bon joc de 5 i sobretot la millora del equip a la 2aP, que si haguessim jugat tot el partit així jo diria que no erem tan inferiors al rival.

BON NADAL I BONES FESTES A TOTS!!!

Comentaris enviats: 0