Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dimarts 19:30 i dijous 19:20 h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 20/10/2019 - 21:24
Vedruna Puigcerdà 2 - 2 Juvenil Femení A

Quan vàrem començar aquesta temporada ens vàrem marcar l'objectiu de ser campiones. Doncs avui teníem la primera oportunitat de posar-nos líders, i l'hem desaprofitat.

L'equip ha dominat el partit , ha demostrat que som millors que el rival . Només cal veure la quantitat de xuts a porta que hem provat i les 4 arribades d'elles amb semi-perill. Tot això no ho reflectim al marcador. El domini aclaparador , la possessió de pilota , les ocasions de gol ....només hem convertit dos. Val a dir que la portera d'elles ha fet molta feina i algun pal també ens ha traït, però per aconseguir l'objectiu marcat , a banda de crear ocasions de gol, que és el primer pas, també hem de convertir. Ens falta eficàcia i un pèl de mala llet a l'hora de xutar a porta.

L'altra punt en el que s'ha de millorar és en defensa . Ens creen poques ocasions de gol, que això és una dada a destacar , però dos vegades que s'han apropat a la nostra àrea, han convertit , per falta de contundència i de concentració. Nosaltres li hem donat vida al rival.
Aquesta manca d'intensitat ens penalitza molt , amb els resultats curts que estem aconseguint fins ara i això fa perillar les victòries als partits.

Hem de continuar treballant per minimitzar aquests dos aspectes i que el nostre domini es pugui traduïr en més gols a favor i menys en contra. 
Per la resta no tinc queixa, l'equip juga bé a futbol-sala i dóna gust quan coordinem moviments superant línies de pressió. Ens falta aquesta picardia per matar els partits . Crec que mereixem més , però ho hem de buscar , no val esperar que vingui i dir que és mala sort; sabem que ho podem millorar.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0