Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2000-2004
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:20 a 20:35
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 08/04/2019 - 00:29
Juvenil Femení A 1 - 5 Mataro

Comencem el partit molt bé, amb una bona dinàmica . L'equip està arribant a la porteria rival i al minut 8 , Bet aconsegueix obrir el marcador. El matx estava molt disputat però estàvem per davant al marcador. Hi havia jugades per ambdòs costats , però les ocasions rivals sempre èren xuts sense massa angle i les pilotes anàven fora.

Al minut 15 l'àrbitre assenyala penal en una jugada molt dubtosa per dues bandes: una perquè sembla que no és falta, i l'altra perquè si és falta, és fora de l'àrea. En tot cas , significa l'empat.

Arribem al descans amb bones vibracions tot i l'empat. L'equip està concentrat i està igualant el partit davant d'un bon rival. A partir de l'empat el rival ens espera per darrera de la línia de mig camp , esperant les nostres errades per sortir al contraatac. 

Als 6 minuts de la reanudació , ens mengem una esquena i rebem el 1-2. El Vincit ho continua intentant i fins a dues pilotes s'estavellen al pal i no volen entrar. Tres minuts més tard, una falta bastant llunyana entra pel mig de la porteria, era el 1-3.

Aquí l'equip marxa del partit , psicològicament no superem el cop de rebre un altra gol i baixem els braços. Al final del partit 2 gols més que ens acaben matant. Era un 1-5 que no ens podem creure.

Ressenyar a banda , que l'àrbitre també ens ha desquiciat durant tot el partit; totes les decisions ens perjudicaven, poques coses com sacades de banda o faltes,i grans com  el penal ...Acabo expulsat després de respondre a un comentari ofensiu de l'àrbitre cap a mi. 

Al final del partit estem enfonsats , però si analitzem bé , ens ha agradat el joc de l'equip durant 30 minuts i crec que no ens merexíem aquesta derrota. A més a més la jornada ens ha anat bé , ja que tots els nostres rivals també han perdut. El segûent partit serà una gran final i l'hem d'afrontar amb la màxima concentració i ganes.Podem!!

Força Vincit!!

Comentaris enviats: 0