Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2000-2004
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:20 a 20:35
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 15/10/2018 - 00:03
Cet 10 3 - 0 Juvenil Femení A

El partit de la Jornada 4 , ens toca jugar-lo diumenge , molt tard i a sobre comencem amb mitja hora de retard. Després de la victòria de la setmana passada veníem amb l'intenció d'aconseguir una victòria a domicili. El partit ha començat molt igualat , amb molta pressió a pilota per part dels dos equips , i provocant pèrdues ràpides. Les ocasions no èren clares , però nosaltres hem tingut la primera davant de la portera rival , que Erxi no ha pogut superar.

El rival ha fallat una a porteria buida , i el 0-0 semblava consolidat al marcador. Al minut 12 , una passada horitzontal  sense oposició queda curta i es aprofitada per la pivot rival per fer el 1-0. El Vincit es refà i torna a arribar a la porteria rival però de manera innocent. Els nostres xuts els hi falta potència i col.locació. Estem a punt abans dels descans de fer el gol de l'empat , però els xuts en vàries ocasions són rebotats en jugadores rivals. Una indirecta per 4 segons a la línia de l'àrea tampoc la podem aprofitar.

Al descans corretgim detalls i canvis de jugadores en defensa per fer més fiable la nostra defensa , i demanem arribar amb més confainça a la porteria rival.Al minut de la reanudació ,regalem una altra pilota davant de l'àrea , i rebem el 2-0.

El Vincit segueix treballant , vàries opcions de contratac no ténen el seu fruit per males passades cap endavant. Abusem de la pilota llarga , buscant l'esquena del rival , i tenim alguns 1xportera.Als 8 minuts , Laia xuta una pilota al pal després de superada la portera amb un regat ,que ens hagués tornat a ficar en el partit. 
Als 10 minuts , còrner en contra , la pilota va a dintre , rebota a la cama de la jugadora que està entrant a dintre de l'àrea i la pilota es cola a dintre.

Un 3-0 del tot abultat pels mèrits fets pels dos equips. Ens queda molta feina per fer , però avui les errades no forçades han tirat per terra la resta de la feina. Sabíem com aturar al rival , i així s'ha demostrat, ja que en jugada creada no ens han superat. 
També haig de dir que algunes jugadores de l'equip han de fer una passa endavant i aportar molt més al conjunt pel bé de tots.
També vull acabar el meu discurs des de la marginació, per reclamar un lloc a la selecció catalana per  a  la Laia. No sé que més ha de fer aquesta gran jugadora perquè sigui convocada. Espectacular partit , i porta moltes temporades així. 
Ho dic per la darrera convocatòria. Al carrer Nàpols també existim!!

A continuar treballant , no faltem als entrenaments i continuem millorant. Paciència.

Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0