Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dimarts 19:30 i dijous 19:20 h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 30/11/2019 - 20:22
Juvenil Femení A 2 - 1 Daina Isard

Começament amb domini aclaparador del Vincit, que en tres minuts hem tingut 5 ocasions clares de gol. Avui també ens ha costat superar a la portera rival.
El domini era clar del Vincit , jugàvem al seu camp i elles l'ùnica sortia que teníen era a la contra amb la seva jugadora més destacada que corría molt ràpid i amb perill. 
Al minut 8 arriba el 1-0 de Clàudia i sembla que obrint la llauna , farem més gols ja que estem a punt en moltes ocasions, però no hi ha manera . Els minuts passen i continuem guanyant per la mínima . Al minut 22 perdem una pilota en sortida de pressió , i elles ho aprofiten per fer el gol de l'empat.

Del tot injust però arribem al descans empatant un partit que hem dominat de principi a fi.
l descans demanem millorar la pressa de decisions en el moment de robar pilota, per si hem de contraatacar o aturar jugada i fer atac estàtic, i aixecar el cap quan tenim jugades de 1xportera per buscar el forat i marcar el gol.

A la segona part, segueix la mateixa dinàmica que la primera amb domini del Vincit, que es tradueix al minut 30 , amb un gol de Maria. Era el 2-1 , premi al domini constant. Hem pogut fer més gols , però al final ens ha tocat patir amb les dues darreres jugades del partit i una falta indirecta que Vero ha pogut aturar.

Victòria que ens dóna el liderat , un liderat que volem mantenir fins al final de temporada.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0