Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dimarts 19:30 i dijous 19:20 h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 12/01/2020 - 23:50
Vallirana 1 - 2 Juvenil Femení A

Partit important per deixar enrere els perseguidors i consolidar el liderat. Avui jugàvem contra Vallirana , un equip que només ha perdut contra nosaltres i els dos partits per la mínima. 
Sabíem que seria un partit complicat perque Vallirna volia retallar diferències i optar al primer lloc. El Vincit ha tingut uns primers 20 minuts de partit molt bons amb un bon equilibri entre atacs i contratacs , amb paciència i trobant el millor forat de la defensa rival per xutar a porteria. Hem tingut unes quantes ocasions , però només hem aconseguit dos gols. 

Els darrers 5 minuts de la primera part , hem tingut una desconexió , però hem sabut mantenir la duferència.

Al descans insistim en els temes de control de partit i de jugar al nostre joc i marcar el nostre ritme. Molt al contrari , la segona part ha començat amb un Vallirana molt agressiu que s'emportava totes les pilotes dividides. Sortint amb un 2:2 des de darrera i conectant en paral.lel a la segona línia , i paret ens estaven fent molt de mal. Arribem tard, la pilota no la controlem del tot i ens anem adaptant al seu ritme. Pilotes llargues , contratacs, joc boig i aquí no som superiors. Tot i això hem tingut opcions de matar el partit, però quan no ho fas, ens passa com al partit d'anada, un rebot fica en el partit al rival i després amb el resultat ajustat , a patir. 

Finalment hem tret endavant el partit i tenim un bon coixí per afrontar la segona volta amb garanties. Segurament ens trobarem amb elles a les fases.
La setmana que vé ens toca guanyar d'una vegada per totes al Puigcerdà.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0