Juvenil Femení B

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dilluns 19:15h. i dimecres de 18:15h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 09:00h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 01/03/2020 - 17:18
Juvenil Femení B 3 - 0 Malgrat de Mar

Dia marcat al calendari per totes les jugadores.

Comptem amb TOT l'equip per jugar aquest partit i és d'agrair.

Totes érem conscients del partit que ens venia, totes sabíem quina actitud havíem de tenir per poder-nos emportar els 3 punts.

Dit i fet, vam competir els 50 minuts del partit i tothom ho va notar. Des del minut 1 vam estar ficades al partit i fruit d'això vam aconseguir posar-nos per davant amb un golàs de Jana. A partir d'aquí, al principi ens va costar gestionar el fet d'anar per davant però vam saber aguantar prou bé fins a la mitja part.

A la mitja part vam parlar que era molt important no baixar el ritme, ja ens coneixem i sempre ens remunten els partits al principi de la segona part, i vam proposar ser nosaltres les que arrodoníssim el marcador a favor nostre.

Inici de la segona part, minuts on comencem a patir però, Clàudia roba una pilota a mig camp i aconsegueix marcar el 2-0! Totes contentes però com sempre, no ens podem confiar, mai se sap. Els minuts passen i l'equip rival cada vegada més nerviós i en una jugada, Leti treu de porteria i Laia queda sola davant de portera i aconsegueix sumar el 3-0 definitiu al marcador.

Felicitar a tot l'equip perquè tal com va dir, totes vau jugar molt bé. Esperem que sempre sigui aquesta tònica.

Enhorabona!!!

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0