Juvenil Femení B

Informació

Edats: 2000-2004
Entrenament: Dilluns i dimecres de 19:25 a 20:25 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 08:50h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dj, 19/04/2018 - 08:47
Terrassa 0 - 2 Juvenil Femení B

Partit que havíem de jugar fora de casa entre setmana i a les 20:30 de la tarda. La primera part és compleix, juguem en dimecres però la segona no, el partit va començar a les 21:20. Una vergonya. 

En aquest partit comptem amb les baixes de Carmen, Marta, Carla i Paula però tenim la sort de comptar amb l'ajuda de la Mar. Moltes gràcies.

Total, comencem el partit i veiem clarament que aquest partit es podia guanyar i l'havíem de guanyar.

Tenim moltes oportunitats d¡avançar-nos al marcador però no és fins al minut 12 que no aconseguim perforar la porteria contraria per mitjà de Gemma. A partir d'allà continuem tenint moltes ocasions de gol però no les aconseguim materialitzar i en canvi Jana que estava a la porteria s'estava avorrint una mica però quan va haver d'intervenir ho va resoldre molt bé.

Mitja part, poc puc parlar amb elles perquè el personatge de l'arbitre ha d'acaparar tota la meva atenció per fer l'acta, semblava que no sabía fer-la ell sol.

Abans de començar recordo que hem de seguir igual o fins i tot apretar una mica més, hem d'intentar ampliar aquest avantatge que tenim per no acabar patint. En aquesta part l'equip rival té més oportunitats de gol però amb una gran actuació de Gemma que fins i tot va parar un 1 vs 1 no van aconseguir marcar-nos cap gol. I nosaltres quan quedaven uns 8 minuts aconseguim marcar el gol de la sentencia, obra de Nerea.

Victòria i cap a casa que era molt tard i havíem de descansar molt.

Em sap molt de greu que haguèssim de començar el partit tan tard, com ja us vaig dir una vergonya per part de l'equip rival però més vergonya per part de l'arbitre.

Ara ens toca pensar en el partit de dissabte. Podem guanyar si fem la feina ben feta!!!

 

Gols: Gemma i Nerea

MVP: Totes

Comentaris enviats: 0