Lliga Jove

Informació

Edats: 2003 i més
Entrenament: dimarts i dijous 19:45-20:55
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull,1
Partits: Divendres 20:00h. Pista Municipal Parc. Llull, 1

Aquest és l'espai de l'equip de lliga jove. Aquí trobareu tota l'informació i les cròniques de cada partit.

Publicat el dg., 06/02/2022 - 05:42
Lliga Jove 7-4 Tramuntana LaMina

Debut a casa pel lliga Jove A del Vincit després d'una setmana on hem omplert la llista de jugadors entrenant de forma excepcional, era el torn de debutar a Llull davant la Mina.

La humitat de la pista, ens la coneixem bé, així i tot ens permet no jugar amb la llibertat i comoditat 100%. Destacar la primera baixa d'en Vidal-Folch des del 2007. Prova de foc pel conjunt de Verdejo per sumar els dos punts del matx.

Primers minuts i en Vincit es mostra clar dominador amb la pilota els peus de forma còmode i té premi de forma ràpida després d'una triangulació on el Ferran centra i De Jongh remata al segon pal de forma còmode per transformar l'1-0 en el minut 2. Mentrestant Mono Burgos a la banqueta visitant és lamentable. Però el Vincit no frena i gràcies a boniques parets aconseguim fer-nos amos i senyors del partit. Tramuntana LaMina, ens espenta en alguna ocasió, gràcies, algunes jugades individuals. Els locals saben llegir molt bé el joc per buscar diferents triangulacions
i ampliar la diferència del marcador còmodament a 3-0, Uri i Monterde és sumaven a la festa. Darrers minuts de la primera part que no assolim controlar i el partit es torna d'anades i tornades, cosa que beneficia els visitants, que són bons en això i és el que ens volen fer jugar.
Acabem la primera part amb un plàcid 4-1.

Segona part per evitar no entrar el seu joc. Tot i que la pista no ens juga a favor. Ens continuem sentint superiors amb pilota, això no obstant a causa de petits errors nostres més que benefici del rival, LaMina aconsegueix crear-nos perill amb anades i tornades. Mentre que nosaltres continuem arribant i anem ampliant el marcador, aquest cop per part de Jofre i seguidament de Monterde i Ratera. Minuts foscos i grisos per part dels locals quan veuen que en cosa de 3minuts LaMina obté fer-nos dos gols per apropar-se el marcador.

Resultat final 7-4. Resultat de solters vs casats. Resultat de calçotada. Resultat del partit de pares després de la calçotada on els arbres del camp són els pals de la porteria.

Comentaris enviats: 0