Pre-Aleví A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts i dijous de 17:15 a 18:15h.
Pista: Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 05/03/2018 - 11:32
Escola Jesuïtes el Clot A 0 - 8 Pre-Aleví A

Divendres vam jugar l'últim partit de la primera volta (a falta de l'aplaçat) , i al final hem aconseguit guanyar amb contundència.

Igual que la setmana anterior hem començat concentrats, presionant bé cadascú al seu i amb ganes de jugar, gràcies a aquestes ganes ens hem avançat en el marcador bastant ràpid. Bones jugades per la banda del Martí, de la Kenia i l'Albert que han facilitat que arribi la pilota als pivots, i els cierres tallant bé les pilotes llargues que buscaven tota l'estona, inclús amb bones anticipacions d'en Matís per sortir a la contra. Així amb aquest clar domini vam arribar amb un 0 - 4 que deixava el partit molt favorable de cara a la segona meitat.

A la segona meitat els rivals van sortir apretant més com era d'esperar havien de remuntar 4 gols, tot i la sensació de perill entre la bona defensa i en Sergi vam aconseguir aguantar bé aquest atac més fort, i gràcies a que estaven més a daltpresionant vam trobar forats en pilotes llargues al Marc que van propiciar molt bones contres i van permetre ampliar la distància al marcador. Un cop amb el 0-6 al marcador ja vam afluixar la intensitat i vam començar a fer inclús pasades de més un cop sortiem a la contra. Finalment el resultat va ser de 0-8 que permet que superem al rival en la classificació i ens posem més a prop dels liders per lluitar per la lliga. 

Hem de seguir amb aquesta dinàmica de joc per poder atrapar als primers classificats. Seguim treballant.

Força Vincit!

Comentaris enviats: 0