Pre-Aleví A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts i dijous de 17:15 a 18:15h.
Pista: Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 30/11/2019 - 22:37
Les Corts UBAE 1 - 5 Pre-Aleví A

Bona victoria abans del paron per Nadal on nosaltres acabem ja la 1a fase, ja que la última jornada del grup la descansarem. Veniem de jugar ahir dijous a una pista complicada i on el joc no va ser el millor i avui tocava millorar!

Partit comença molt bé iniciem amb molta pressió no deixan al rival quasi respirar i aconseguim de penal el 0-1 als primers minuts, quan de cop i volta para el arbitre el partit. Ve un entrenador per fora de la pista i ens pregunta si som el pre-alevi, evidentment li diem que si, aleshores ens diu que el partit que estavem jugant no era el rival es veu que eren el Benjami de les Les Corts. Per sort ens van donar compte! Aleshores vam tenir que tornar a començar... Tornem a calentar i ara per fi si a jugar!!!

1Q molt igualat entre els dos equips, opcions pels dos equips de poder fer gol pero els porters estaven aturant el perill i seguien aguantant el 0-0. Als últims minuts de quart va ser un atac constant nostre, mala sort nostre no ens entrava.

2Q Seguim igual apretant adalt i combinant molt bé, porter d'ells començava a destacar molt per les seves intervencions sota pals, simplement espectacular. Fins que un xut llunyà molt potent no va poder aturar-la i va pujar el 0-1 al marcador. Vam seguir igual sense baixar un pèl la intensitat i d'aquí també va venir el 0-2 d'acció col.lectiva i finalitzant fort abaix. Just abans d'acabar el quart fem el 0-3 que semblava que deixava bastant tocat al rival animicament.

Molta feina per fer a la 2aP!

3Q molt semblant al primer, una perdua en elaboració nostre crea el 1-3 del rival que semblava que es començaven a crèixer... Minuts una mica de descontrol per part nostre on el nostre porter ens va aguantar el resultat i va fer arribar al últim quart amb avantatge.

Últim quart del partit amb domini clar nostre, ràpid fem el 1-4 que deixava el partit acabad... El rival a partir d'aquí comença a fer-nos faltes sense sentit fruit de la impotencia. En una contra fem el 1-5 definitiu d'una gran acció llarga i finalitzant fort abaix. Victoria justa, podriem haver guanyat de més si no arriba a ser pel porter de les Corts que va fer un partidas. 

Ara ens toca seguir millorant cosetes e introduir-ne de cara al millorar per competir fort a la segona fase.

FORÇA VINCIT!!!

 

Comentaris enviats: 0