Pre-Aleví A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts i dijous de 17:15 a 18:15h.
Pista: Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 26/01/2020 - 19:27
Lycée Français de Gavà 2 - 3 Pre-Aleví A

Partit molt disputat per part dels dos equips, molt igualat en la que nosaltres vam fallar molt de cara a porteria degut a que el porter rival ho aturava tot.

Inici molt bo als 3min ja guanyavem 0-2 i semblava que podiem fer una altre golejada, pero a partir d'aquí el partit va canviar, els locals es van possar les piles i ens van fer posar-nos les piles en defensa. En una errada que produia una contra ens feien el 1-2 just abans de acabar el 1Q. 

2Q molt igualat en quant a joc per part dels dos equips, amb alternancies de xuts que feien lluir als porters. Mitja part 1-2  pero molt i molt obert el partit.

3Q També com el anterior quart, va ser d'allò més igualat. Nosaltres seguíem intentant-ho però no ens entrava la pilota. En una acció per la banda un xut per alt bat el nostre porter e igualava el marcador. Quedava bastant de quart i ho vam seguir intentant sense sort.

Últim quart prometia i no va defraudar els porters es lluien d'allò més i el partit es podia decantar per qualsevol banda. Desprès d'una bona acció colectiva vam produir una falta molt aprop de l'area local, un xut potent en la falta va ser el 2-3 a falta de 4'. Últims minuts d'infart on podíem haver rematat el partit o inclús els locals haver-nos empatat. Bona defensa als últims segons clau per emportar-nos els punts cap a casa i seguir amb la bona ratxa.

A destacar del partit petita millora en la nostra defensa encara que ens falta ajudar-nos més sobretot en el repliegue. 

Per acabar l'arbitre va parlar-me sobre les queixes dels jugadors per les possibles faltes no xiulades a favor nostre i si les que feiem nosaltres. Jo crec que tením que seguir millorant aquest aspecte de no queixar-nos tant sobre el arbitre, jo el primer. Els arbitres s'equivoquen i molt, això si crec que no aporta res agafar una pataleta i protestar-li al arbitre com va passar en algúns moments del partit. Dimarts en parlarem amb els nanos.

Força Vincit!!!!

 

 
 

 

 

Comentaris enviats: 0