Pre-Aleví B

Informació

Edats: 2009
Entrenament: dimarts i dijous de 18:00 a 19:00 h.
Pista: Poliesportiu Estació del Nord . Nàpols 42
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 09/02/2020 - 23:24
Col.legi Jesús i Maria 10-1 Pre-Aleví B

L’últim partit m’ha deixat una reflexió que vull compartir amb vosaltres.

A nivell esportiu, ens obre la porta a treballar noves formes d’afrontar la pressió rival i, en conseqüència, perfeccionar la nostre sortida de pilota que fins ara havíem executat sense dificultats i amb èxit. En aquest sentit, no estic preocupat perquè confio plenament en les vostres capacitats, encara que per fer-ho és important que als exercicis tàctics, on expliquem COM jugar, posem els cinc sentits.

D’altre banda, sí que em preocupa que poseu el marcador per davant i us oblideu de gaudir jugant, fins i tot als entrenaments. Sempre us dic el mateix: m’interessen ben poc els resultats, tant als entrenaments com als partits. A vegades, crec que vosaltres li doneu excessiva importància. Competir és molt bo, ens fa créixer com a esportistes i persones, però si només ens centrem en el marcador, deixem de banda els aspectes realment importants: treballar per ser millors jugadors, divertir-se practicant esport i adoptar  i posar en pràctica els valors positius que desprèn el futbol sala.

També vull deixar clar que la dinàmica de joc que portem últimament és molt bona, ara només falta treballar alguns punts per millorar-la encara més.

Per la meva part, ja sabeu que seguiré pendent de que ho passem bé i aprengueu noves coses d’aquest esport. No dubto que vosaltres tindreu el mateix compromís.  

Natxo

 

Comentaris enviats: 0