Pre-Aleví B

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h.
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00h. Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dv., 16/04/2021 - 22:07
Pre-Aleví B 7 - 5 Escola Joan Miró (A.E L'Eixample)

Aquesta tarda l'equip ha tingut el seu primer partit després d'un any. 

No ha sigut el nostre millor inici, al primer quart no hem demostrat el nostre estil de joc i no aconseguíem fer bones triangulacions i això s'ha vist reflectit en el resultat, ja que en acabar-lo anàvem 0-4 en contra al segon quart. 
Començat el segon quart, l'equip ha començat a despertar i hem aconseguit remuntar una mica, però tot i això hem arribat al descans per sota d'ells, però ben encaminats. (4-5)

A la mitja part hem repassat alguna jugada que semblava que no teníem clara i hem donat algunes indicacions per poder afrontar millor la segona part.

El tercer quart ha estat magnífic, hem fet molt bones combinacions i hem aconseguit remuntar sense tenir gaires ensurts.
A l'últim quart, ens hem mantingut forts en defensa i hem seguit desplegant un bon joc i hem assegurat ja el partit. Final i partit guanyat.

Volem felicitar a l'equip per la primera victòria, però tot i això no hem de començar tan malament per acabar així de bé! Hem d'estar concentrats des de l'inici!! La setmana que ve més!

Gols: Bruno x2, Unai x2, Nil, Jan i Theo 

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0