Pre-Aleví B

Informació

Edats: 2009
Entrenament: dimarts i dijous de 18:00 a 19:00 h.
Pista: Poliesportiu Estació del Nord . Nàpols 42
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 01/04/2019 - 12:00
Pre-Aleví B 6 - 2 SAFA Urgell

Aquest divendres encaràvem un partit que decidia si seguíem depenent de nosaltres mateixos o si cedíem la iniciativa al segon classificat. I ho fèiem amb baixes significatives, sense el nostre porter, l'Otto, i sense dos jugadors: Téva i Gabriel.

 

Més que mai era important sortit concentrats des de l'inici per evitar qualsevol ensurt. I així ha estat.

 

Hem estat fidels al nostre model de joc i força constants defensivament durant tot el partit. Així hem reduït el seu perill a només algunes accions aïllades, fet que ens ha permès marxar al descans per davant al marcador.

 

A partir de la segona meitat, s'han sumat al bon nivell coral ofensiu les filigranes del Pablo Felix, que ha generat tres gols en pocs moments per eixamplar la diferència.

 

El partit s'ha tancat amb el resultat de sis a dos, que fa justícia al que s'ha vist al terreny de joc. Malgrat les circumstàncies, hem sabut tirar endavant i que no es notés l'absència de tres jugadors que tant ens aporten habitualment.

 

Vull agraïr al Marc i el Fausto la seva predisposició per fer de porters, alhora que cal felicitar-los per la seva feina. Avui, tot l'equip ha estat molt bé en totes les facetes.

 

A seguir treballant dia a dia per endur-nos la lliga i el que és més important: millorar dia a dia individualment i com a equip.

 

Força Vincit!

 

Ferran

 

Comentaris enviats: 0