Pre-Benjamí A

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 02/02/2020 - 19:19
Pre-Benjamí A 6 - 1 Escola Augusta

Divendres tarda, veníem de fer uns entrenaments molt bons i amb les ganes de fer un molt bon partit contra un rival amb només 6 jugadors que ho feien força bé.

Tot i que està clar que queden moltes coses per millorar com per exemple fer els escalfaments més seriosos i fer millors passes i deixar de tirar "pedres" als nostres companys que són impossibles de controlar. Un bon passe no ha de ser molt fluix perquè ens el pot tallar el rival ni molt fort que el nostre company no el pugui controlar o li reboti del peu.

Primer quart no tinc res a dir, ales (Biel i Tomàs) molt bé donant pase al tanca (Lucas) i només això fa que no perdem pilotes i arribem a la porteria rival fàcilment. Tot i que el rival jugava i no tenia un mal "toc" de pilota la pressió del Màrius (per mi un dels millors del partit) feia que el rival es precipites i envies la pilota fora de la pista o la recuperessin els altres companys. Així ens vam col·locar 3-0 amb 2 gols del Biel i un del Tomàs que al canviar-lo pel Simó va marcar el quart deixant ja el partit de cara.

Al segon quart vam sortir més a adormits i no ajudàvem als nostres companys a sortir de la nostra àrea, i una de les tres o quatre pilotes que vam perdre van acabar en gol. Tot i això seguim atacant i pressionant bé.

Al tercer quart el Biel marca el seu tercer gol després d'una bona pressió del Màrius i seguim així amb una bona dinàmica: anant a pressionar molt bé però entrant de cop, i com a punt negatiu fent pel meu punt de vista massa faltes. Tot i això estic molt content amb la intensitat de tots el jugadors. També vull felicitar el Nico pel seu treball defensant i organitzant el joc.

Finalment al quart quart el Bruno aconseguia el seu segon gol de la temporada per sota les cames del porter. I el Hugo amb molta mala sort ho va intentar però no va poder arribar per marcar un gol al segon pal. Ara toca seguir treballant de cara a la següent jornada on rebem a un rival imbatut on haurem de defensar molt bé i no perdre pilotes abaix per aconseguir el millor resultat. Seguim!!!
 

FORÇA VINCIT!!! 

Gols: Biel x3Bruno, Simó, Tomàs

 

Comentaris enviats: 0