Pre-Benjamí A

Informació

Edats: 2014
Entrenament: dimarts i dijous 17:00 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dl., 21/11/2022 - 18:54
Futbol Sala Manyanet Les Corts A 1 - 8 Pre-Benjamí A

Gols: 3xJan, 2xKai, Liam, Gabin i Kim

Venim de dues setmanes on ja sigui per falta de concentració o incomoditat dins el camp, no acabavem de jugar tan bé com sabíem. Així que vaig decidir simplificar al màxim els exercicis als entrenaments per tornar a agafar sensacions bones amb la pilota als peus i veure que no ens havíem oblidat de fer bons controls i bones passades. Dir que l'actitud dels nens va ser boníssima als dos entrenaments de la setmana, al ser exercicis tan bàsics podien arribar a ser aburrits però els van fer súper bé i amb  moltes ganes.

Dia de partit, coneixem el camp de l'any passat, i el rival sabem que va malament a la classificació però no ens podem relaxar perquè recordem que hi ha tres o quatre jugadors bons i que ens van guanyar l'any passat al seu camp.

El primer quart va ser boníssim en atac i en defensa. L'Eric B. va donar un recital de com defensar amb el cap i la posició. I en atac els quatre que estaven a pista van fer el que tocava, sense inventar massa i sent efectius, el Liam va marcar un gol de jugada individual i el Kim un golàs gairebé des del córner. Senzillament un quart perfecte.

El segon quart en atac torna a ser molt bo, hi havia més combinacions, però quan perdíem la pilota ens feien més mal que al primer quart. Però es van veure algunes parets, alguna paral·lela... decisions tàctiques ja més avançades i si juntes això amb l'encert del Gabin i el Kai per partida doble, ens posem 0-5 a la mitja part.

El tercer quart és potser el quart on mostrem més fragilitat, ens costava poc generar però estavem més estona defensant que amb la pilota als peus. Però aquí entra una figura importantíssima durant tot el partit, però en especial aquest quart que va tenir molta feina, que és la del porter, el Kim en aquest cas va fer uns 10 minuts espectaculars que ens van ajudar a mantenir el 0-5 al marcador.

L'últim quart tornem a recuperar les millors sensacions, tot i que en una badada ens marquen els seu primer i únic gol, els sis jugadors que van jugar aquest quart no es van posar nerviosos i fent alguna que altre jugada, estan atentíssims en defensa i la confiança amb la que ha començat la temporada el Jan, marca un hat-trick per posar el 1-8 final.

Sense cap mena de dubte el millor partit de la temporada. Vam fer veure un rival que no ho feia malament, molt inferior a nosaltres i això s'ha aconseguit amb l'actitud dels nens als entrenaments i durant els 40 minuts que dura el partit. Puc ensenyar moltes coses però l'actitud es porta de casa i la d'aquesta setmana ha de ser la que tinguem fins a final de temporada.

Per últim felicitar als nostres dos porters, el Kim i el Gabin que van començar la lliga amb algun dubte, alguna por, algun nervi de més. Al partit de divendres van demostrar que són dos porterassos i que amb concentració i confiança, tenim la porteria ben defensada.

A seguir per aquest camí, FORÇA VINCIT!!!!

Comentaris enviats: 0