Pre-Benjamí A

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 08/02/2019 - 22:40
Pre-Benjamí A 7 - 1 Club Esportiu Fabra i Coats

Avui el Pre-Benjamí A jugava un partit de nou important per seguir amb la bona dinàmica del 2019. Teníem les ganes i la il·lusió de poder fer un bon paper, i més avui que el Jofre fallava per malaltia. Bon escalfament i bona actitud de cara a aconseguir el resultat i el futbol que buscàvem.

Primer quart amb bones sensacions i domini local. Tot i que ha costat transformar-ho en forma de gol. Fabra i Coats tenia un bon equip a nivell físic i individual, si bé no proposàvem cap tipus de futbol i optaven per joc directe i pilotades a l’àrea (una pena veure aquest tipus de futbol a aquestes edats). Nosaltres proposàvem des del darrera com fem habitualment, construint i associant-nos. Avui però ens costava, el rival apretava i pujava línies i ens faltava la intensitat que sí posava el rival. Tot i això en línies generals hem dominat i hem estat superiors durant el primer quart. El premi un bon gol de Miguel que feia curt el joc vist. Al segon quart però ens hem difuminat. Especialment durant els primers 5 minuts, on ens ha faltat intensitat i verticalitat. Idees poc clares, dubtes, i ens topàvem constantment en la seva bona defensa. Així arribava l’empat que feia justícia a un Fabra i Coats que buscava el gol amb més insistència. Mica en mica hem reaccionat però sense fer massa més mèrits per anar al descans amb avantatge.

Hem recordat a la segona meitat la necessitat d’augmentar la intensitat i posar una marxa més per superar la seva primer línia. Ara sí, ho hem aconseguit, s’ha vist el Pre-Benjamí A reconeixible i un vendaval de joc i bon futbol. Hem combinat amb accions de bella factura i oferint un futbol de gran nivell, al que si ha sumat gols i ocasions. Aquí ha acabat el partit, i ha continuat al llarg del darrer quart amb un Vincit dominant en les dues bandes del camp amb un marcador contundent de 7-1 que feia justícia a una molt bona segona meitat, i a un canvi d’actitud i intensitat.

Partit de dues cares amb un Pre-Benjamí A regular durant la primera meitat que ha sabut reaccionar durant la segona meitat. Caldrà millorar de cara a la setmana que ve davant Durant i Bas, equip que arriba imbatut com nosaltres i amb qui ens jugarem el liderat de la lliga. A fer una bona setmana d’entrenaments i agafar d’exemple la segona meitat d’avui. Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0