Pre-Benjamí A

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 01/12/2019 - 23:28
Joventut les Corts 3-8 Pre-Benjamí A

Quart partit de lliga, partit on ens trobem un rival que ens posa dificultats per aconseguir la tercera victòria de l'any en tres partits en un camp en el qual pels pèls es podia jugar.

Després d'un primer quart realment disputat oferint un bon joc, amb molts jugades d'atac portats pel Biel i pel Nico, vam aconseguir posar-nos l'0-2 al marcador.

Desprès, va ser com una muntanya rusa, vam anar cap avall sense frens a partir del nostre segon gol la cosa va començar a cambiar bastant al 2Q, feiem errors defensius tota l'estona; cada cop perdíem més pilotes, les marques eren força dolentes, ens col·loquem malament, el rival finalitza molt més cops... això acompanyat amb el joc en 2-2 del rival que no sabiem defensar, ens va passar factura.

En global vam fer un partit de 6 on si haguesim estat ben ficats al segon i tercer quart ens el podiem haver endut.No passa res per perdre s'ha d'acceptar, és una part del esport, els errors han de servir per millorar! Poc més a dir hem de seguir per a les ultimes jornades i la segona volta treure els millors resultats possibles!

Ara hem de seguir treballant i millorar el joc en equip. FORÇA VINCIT!!

Gols:Bielx2, Nico

Comentaris enviats: 0