Pre-Benjamí B

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 18/11/2019 - 20:09
Pre-Benjamí B 3 - 6 AEFS ARRELS B

Desprès d’un cap de setmana on veníem de jugar dues sessions de futbol en estat pur, on havíem obtingut una victorià i una derrota,  tornàvem a jugar aquest cop si, a “casa”,  contra l’AEFS Arrels, un equip que va marcar la diferència del partit gràcies al seu físic. Tenien la capacitat de marcar des de distàncies superiors de fora de l’àrea on era impossible que el nostre porter arribes. Vam perdre, si, però no va ser una victòria fàcil pel rival, els hi vam posar les coses difícils i va ser un partit igualadíssim a nivell d’ocasions. Vam lluitar de valent  amb una molt bona actitud i mostrant un bon joc. Això si, per segon cop seguit,  vam desconnectar al segon quart i ells no van dubtar en aprofitar-ho, es una cosa a millorar.

Al primer quart sortíem al cent per cent, ens avançàvem al marcador i la mida d’alguns jugadors no ens feia tirar enrere, ens empataven per un  golàs imparable des del  mig camp. Tant el partit com el marcador estaven igualats, havíem de seguir el fil del primer temps , però la falta d’intestat d’alguns i la desorientació d’altres van fer que desconnectéssim del partit. Ens vam veure del tot superats, el rival aprofitava tots els erros de posicionament que teníem tant a la defensa com  a les bandes i als corners. Ens van encaixar 4 gol, em de donar gràcies al Jan ja que si no hagués estat per ell potser ens haguessin encaixat 10. Al tercer quart vam fer un canvi de xip que anava a durar fins al final del partit. Dues jugades individuals de l’Aran i el Luca on van lluitar fins al final i on van demostrar una actitud excel·lent ens feia escurçar les distàncies. Els últims deu minuts van ser molt bons, vam tindre moltes ocasions i el porter rival va aturar moltes de les nostres arribades, no vam poder encaixar més gols en un partit que ens mereixíem al menys un empat, a part l’ única ocasió del rival es va convertir en gol.  Vam fer el  crit i vam anar cap a casa.

Una setmana més felicitar als nois per l’actitud mostrada al parit i aquest cop també felicitar-los per l’actitud dels entrenaments de  la darrera setmana , va ser molt bona, espero que seguim així. Seguirem treballant per millorar més i més!!!

FORÇA VINCIT!

Gols: Martí, Luca, Aran

 

Comentaris enviats: 0