Pre-Benjamí B

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 27/01/2020 - 18:39
Pre-Benjamí B 5 - 3 Betania Patmos

Que es un escut? Jo defineixo a un escut com la màxima  representació gràfica que li pots donar a algo, en el nostre cas, al club ( els colors, els símbols, els valors...)  Quants cops havíem vist el nostre escut? 500, 1000 vegades... 2000?!? Però quants cops ens havíem parat a observar-lo amb detall? Algun cop ens havíem fixat de ben a prop...?

Divendres a la tarda, després d’una setmana turmentosa mai millor dit i amb un entrenament, el de dijous, per oblidar, repassàvem tots junts el nostre escut. Vam poder observar que a part de que som un club esportiu, el nostre nom, i la lletra inicial en gran, al costat d’aquesta també hi ha tres paraules en grec antic: Ètica, Arete i Agon; els nostres valors. En un silenci profund, com el que feia dies que no escoltàvem, els nois de manera atenta escoltaven un per un el significat d’aquets. Al final llençava una pregunta:

“Creieu nois, que aquesta setmana hem demostrat els valors del club? Creieu que ens hem adherit a ells? Hem merescut entrenar amb la samarreta on trobem l’escut?”

La resposta va ser unànime, tots, vam respondre que no. Entre abraçades i gestos de companyerisme entràvem a escalfar amb els deu minuts que ens quedaven abans del partit.

Al primer quart ja vam poder observar que no seria un rival fàcil, eren ràpids i forts. Una jugada una mica fortuïta i on també demostràvem que havíem de posar una marxa més, feia que el rival s’avancés en el marcador. Vam poder aguantar el 0 – 1 i no vam deixar encaixar més gols. Oportunitats vam tindre molt poques. La tònica del segon quart va ser molt diferent començant per la intensitat.  Aquesta ens permetia emportar-nos més rebots i estar més connectats. El Martí provava varies jugades individuals, també provàvem de jugar amb el pivot per estirar més el camp i amb unes ales ben obertes. No hi havia manera. Finalment, en una fora de banda el Martí va marcar un golàs, empatàvem el partit.

Després de repassar coses que podíem millorar tornàvem a entrar a la pista. Dos jugadors sortien en fred i això ens va perjudicar, en tres minuts ens van encaixar dos gols. Demanàvem un temps mort per tranquil·litzar-nos, quedava molt partit i ho podíem fer molt millor, ho sabíem fer molt millor. El canvi va ser molt notable.  Abans del 4t quart vam empatar gràcies a una jugada en profunditat que va recórrer tot el camp (que vam executar amb quatre tocs) i amb una falta perfecte.  Amb el “subidon” del tercer quart vam sortir a rematar el partit, va ser un quart futbolísticament excel·lent i ple d’emoció.  Només vam marcar dos gols ja que el seu porter no ens va permetre més. No em puc deixar de destacar la defensa, els hi vam posar molt difícil per arribar a porteria, ens anticipàvem a moltes pilotes i érem molts forts de cames. Apart, el Jan no es va quedar molt lluny del nivell de l’altre porter i va tornar a demostrar el seu nivell.

Després d’una setmana difícil i sobretot de reflexió, ens emportàvem la victòria en un partit èpic on l’emoció i l’actitud va imperar en tot moment. Hem de seguir treballant com a jugadors i com a equip com portàvem fent des de principi de temporada. Crec que des de que vam entrar al fort pius el divendres, va començar un abans i un després en el nostre camí. Felicitats nois.

FORÇA VINCIT!

Gols: x2 Marc, Martí, Aran i Biel.

 

Comentaris enviats: 0