Pre-Infantil A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 08/04/2019 - 08:01
Escola Betània-Patmos 2 - 4 Pre-Infantil A

Darrers jornades de la lliga, on toca jugar-se les garrofes! Si bé es cert que gaudim d’un coixí de punts, no ho és menys que viure de rentes acostuma a pagar-se car i, si no dones el 100% a cada moment, el més normal és que en surtis escarmentat. Així doncs, el primer gran repte era visitar el camp de Betània, una pista on ningú havia aconseguit guanyar en tota la temporada! A més, per donar-hi encara més dificultat, tocava jugar en camp d’herba artificial, superfície en la que havíem perdut de forma clara en el passat.

En definitiva, reptes i ganes de superar-se, i més després d’un parell de partits amb bons resultats però males sensacions futbolístiques. Tot i el temps insegur, ens n’oblidem i sortim concentrats i amb plantilla llarga per oferir el nostre màxim.

Primers minuts de relativa igualtat fruit del respecte entre ambdós equips. Una treva que s’ha trencat després del golàs de falta directa d’Asier, que lluny de donar-nos confiança ha impulsat a un Betània que ens ha passat per sobre. 5 minuts llargs on hem encaixat dos gols, i els que han fallat els visitants o Pol ha salvat. Ens hem vist totalment superats físicament, poc contundents en defensa, i poc intel·ligents. Hem entrat al tipus de partit que volia Betània, anada i tornada, físic... La defensa a dalt de poc servia degut a les poques ajudes, i el bon joc amb pivot dels locals... Patíem moltíssim amb espais i ens superàvem tots els 1vs1. Temps mort en el que hem buscat calmar-nos i buscar solucions. I aquí la defensa a mitja pista ens ha servit per retrobar-nos de nou. Primer hem aconseguit trencar el ritme alt que proposava Betània, i després ens ha aportat serenor per encarar el darrer tram de partit. El premi arribava poc abans del descans amb el gol de Dinka a bona assistència d’Asier. 2-2 al descans i les espases en alt.

Insistim en mantenir la mateixa dinàmica en els darrers 20 minuts, sent conscients que amb un bon nivell defensiu, les ocasions arribarien. Betània de nou xocava contra la defensa a mitja pista, i contra uns jugadors visitants més endollats i solidaris. Sergi, Dani, Jan, ara sí ens ajudaven aportant energia i intensitat, per poder robar pilotes i muntar contres perilloses. En un parell d’aquestes Asier matava el partit, i és que amb espais era un autèntic calvari per la defensa visitant. En atac ens hem servit del bon joc directe de Pol. La sortida de bola ha estat molt positiva durant tot el partit. Rotant els 4 jugadors, i tenint criteri per perdre poques boles. No han estat possessions llargues, però si eficaces, més tenint en compte la pressió que exercien els locals. Als darrers instants de partit Pol ha posat el cadenat a la porteria amb dos aturades de gran nivell. 2-4 final que feia justícia al futbol vist!

10 minuts en línia amb la mala dinàmica dels darrers partits, i 30 de gran maduresa i ofici. Darrerament sortim poc tensos als partits i és quelcom en el que haurem de treballar. Ara bé, em quedo amb els últims 30 minuts: hem aconseguit deixar la porteria a 0 davant d’un dels equips amb més poder ofensiu de la categoria, i això té molt mèrit si a sobre ho fem al seu camp. La defensa ara sí ha estat coral i ens hem mogut com un sol bloc, com un equip. Em segueix meravellant la maduresa d’aquest equip per no deixar-se endur per les circumstàncies: sempre serè, concentrat i disposat a superar les situacions complicades. Aquesta fortalesa ens fa ser extremadament competitius en tot moment. Tenim confiança cega en les nostres possibilitats per superar qualsevol situació adversa. L’enhorabona a tots els jugadors!!! Avui em quedo de nou amb Asier, que s’ha crescut en un partit gran i ha estat responsable dels 4 gols que hem anotat. Sempre disposat a ajudar i aportar per l’equip, sempre sumant i liderant, remant com un mes en defensa i marcant les diferències en atac. I Pol avui ens ha donat la verticalitat quan ens costava sortir des de darrera, ha liderat la defensa i ha fet de porter d’equip gran: el necessitem i el volem així! Divendres 26 primer match ball per endur-nos el tant preuat títol de lliga. No serà fàcil, però sabem que donant-ho tot, el títol el tenim a tocar! Força Vincit!!!!

 

Comentaris enviats: 0