Pre-Infantil A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 25/11/2017 - 19:58
Pre-Infantil A 2 - 6 Col·legi Abat Oliba

Repeteixo títol de crònica un any més tard, sembla que a aquest equip li costi estar concentrat durant la setmana i no sigui el primer cop, l'actitud aquesta setmana ha sigut roçant la línia vermella que mai s'hauria de creuar. El primer exercici dimarts va tardar 45' a fer-se i acabar i els jugadors van acabar fent voltes i pujant i baixant escales davant la falta de ganes, i l'excessiva festa en la hora d'entrenament. No va ser diferent el dijous que podria haver estat molt millor. Això comença a ser una costum i com no podia ser d'una altre manera, s'olorava que el presagi no s'acabaria aquí.

Així ha sigut, divendres abans de començar el partit sabia que no aniria bé, era evident que quan no fas els deures a l'examen no tens res a fer. Teniem un equip davant nostre que no feia gaire res però davant la falta de ganes, concentració i l'excessiva pèrdua de pilotes davant la nostre àrea els va facilitar moltíssim les coses.

També s'ha de destacar la duresa de l'equip contrari i la falta d'arbitratge que no va acumular faltes en cap moment i ens va treure de lloc, alguns jugadors van marxar plorant.

Intentarem seguir treballant, però les ganes i el joc l'han de posar els jugadors...

Força Vincit

Comentaris enviats: 0