Pre-Infantil B

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i Dijous de 18:15 a 19:15 h
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 06/04/2018 - 21:46
Jesuïtes Gràcia - Col·legi Kotska 2-8 Pre-Infantil B

Tornem després de setmana santa els terrenys de jocs, després d'una setmana poc aprofitada els entrenaments, ens trobem a divendres amb pocs jugadors, això farà venir ajudar-nos els alevins Bernat, Asier i Pol a la porteria. Davant nostre teníem l'escola Kotska, on a casa havíem guanyat 2-1.

 

Comencem el partit, novament amb un ritme baix, passades imprecises i mala col·locació en el camp, això crea el gol dels locals a l'inici de la primera part, després d'un temps mort, tornem a ser nosaltres mateixos i en 5 minuts capgirem el resultat amb un 1-3. A partir d'aquí el partit ha estat nostre, ens hem fet amos i senyors de la pilota i hem ampliat al resultat. Trenant jugades i donant segons pals, lluitant amb més força cada pilota i buscant els pivots.

 

Més ordenats en defensa, així i tot patíem algunes contres puntuals, que el Pol a porteria ha pogut salvar. Gràcies a la col·laboració, solidaritat, entrega i força del Vincit, hem pogut arribar a tancar el partit amb un just 2-8.

 

Un partit més, un partit menys per aconseguir el nostre objectiu. Ara ens arriben els rivals complicats, per això demano la màxima assistència possible els entrenaments i partits per poder sumar tots junts en aconseguir el nostre repte.

 

Avui volia felicitar a tots pel joc fet al camp, ens trobarem rivals més forts i hem de seguir aquest ritme per tal de no perdre punts, depenem de nosaltres mateixos.

 

La setmana que ve, tenim un partit decisiu contra els segons, esperem aquesta setmana poder recuperar  la plantilla al complet, per tal d'arribar en les millors condicions al partit i poder fer un pas de gegant per tal d'aconseguir la lliga.

 

Donar les gràcies els tres alevins per venir i ser partícips d'aquest projecte.

 

Gols: Lucas 2, Pau 3, Voro 1 , Bernat 2.

MVP: Pau.

Comentaris enviats: 0