Sènior Femení A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres de 21:20h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15 h. Poliesportiu de l'Estació del Nord

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 15/10/2019 - 10:06
Sènior Femení A 1 - 3 La Palma

Després de fer un partidàs la primera jornada de lliga, tot i la derrota ens plantem a la segona jornada altre cop contra un rival que sabem del cert que serà dur, ja que l'any passat ja van fer molt bon paper, tot i així sabem que si posem intensitat i concentració i fem un partit semblant al de la primera jornada podem treure alguna cosa.

Tot i saber de l'importància de l'intensitat i anar amb força, comencem dormidisimes, tant en atac, com en defensa i elles en canvi surten a per totes, i ja en el primer minut per falta d'intensitat defensiva una jugadora comença a avançar amb pilota i nungú és capaç d'anar forta a per la pilota i va passant jugadora rere jugadora fins arribar i marcar un gol més o menys fàcil sense massa oposició.

Seguim intentant fer alguna cosa en atac, però poca cosa surt, portem una "empanada" a sobre, que sembla que no tinguem massa ganes de jugar. Amb aquesta actitud aconsegueixen robar moltes boles en defensa elles i tirar trancisions que entre la nostra portera i la falta de punteria d'elles no marquen massa més gols, però al final tanta és la insistència que aconsegueixen posar un 0-2 al marcador que se'ns comença a fer bastant difícil de seguir.

A la mitja part parlem de la poca intensitat del partit i lo dormides que estem, i que si això no canvia, és un partit que no podrem fer res, ja que en defensa no estem posant ganes i se'n van de nosaltres com volen i en atac és tan lent, que elles corrent una mica ja ens deixen sense línies de pase i no podem avançar de cap de les maneres.

Comença la segona part i seguim amb la mateixa intensitat, tot i que almenys correm una mica més en atac i aconseguim sortir algunes vegades de pressió molt bé i crear algo més de perill, però  en quan tenen elles la pilota patim massa i altre cop tanta és la insistència qe aconsegueixen marcar el 0-3.
Ara si que amb aquest resultat de cop canviem i comencem a tenir més opcions, no se del cert si fruit del nostre encert o fruit de la baixada de tensió del rival que ja ho veu guanyat i es contagia de nosaltres. El fet és que aconseguim marcar gol de falta directa a falta de 5', que és quan millor juguem, però quan ja no queda temps per fer massa més.

Una llàstima, ja que si haguéssim tingut la intensitat dels últims 5' durant tot el partit s'hagués competit millor, però esperem que aprenem d'això i el següent dia vinguem més endollades. Ja que si que és cert que van haver baixes impoartants i que era un horari dur, però no és excusa per no posar intensitat en un partit.

A seguir treballant, de cara a competir millor els partits! A la recerca dels primers punts a la lliga!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0