Sènior Masculí A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres 20:20
Pista: Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15h. Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Masculí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dc, 04/12/2019 - 11:50
A.E. Casp 5 - 0 Sènior Masculí A

3r partir en 4 dies i com hem dit anteriorment, segurament el més coplicat, ja que tenim moltes baixes importants, es juga en una pista exterior entre setmana molt tard, però ens hem de sobreposar a les adversitats i tirar endavant amb el que tenim!

Ens plantem al partit amb 3 baixes de camp i cap dels porters, així que anem amb el porter del cadet A i dos jugadors del juvenil A, per així anar amb un número de jugadors amb cara i ulls.

Plantegem un partit a mitja pista de cara a que no tinguin opcions a guanyar esquenes fàcils, ja que no hi ha tants espais, així que passem uns primers 20' molt bons on aguantem molt bé els intents atacants del rival i on tenim alguna trancisió per tenir alguna oportunitat cara porteria, però entre mala punteria i el porter que treu alguna més que altra no aconseguim marcar cap gol. Ells al minut 19 aconsegueixen marcar un gol de falta directa. A partir d'aquí el partit canvia radicalment i ells es creixen molt i nosaaltres baixem el cap i ens marquen en 5 minuts 4 gols i s'acaba la 1a part amb un 4-0 al marcador que seria un cop molt dur per nosaltres.

A la mitja part recordem el joc de 5 i durant tota la segona part intentem jugar de 5 en una pista inpracticable, ja que es massa petita per poder jugar a algo, així que tenim alguna oportunitat però el porter de la segona part ho treu absolutament tot. I ells de les poques oportunitats que tenen acaben marcant un 5è gol amb el que es tanca el partit!

Ho hem intentat de totes les maneres però la pilota no ha volgut entrar! Ho hem competit tant com hem pogut, però no amb les millors circumstàncies. Al final ens emportem una derrota dura, però sabem que les condicions no eren precissament les millors, així que els hi haurem de tornar a la segona volta aquesta derrota, ja que a casa hem de ser forts!

Seguim treballant per intentar estar al més adalt possible! Al final aconseguim puntuar en dos dels tres partits que hem jugat en 4 dies, per tant assolim l'objectiu establert! Toca ser forts mentalment i tornar més forts després del pont que ve ara i recuperar tots els jugadors lesionats i tirar això endevant entre tots!

Força i ànims per tots!

Moltes gràcies a les ajudes de Didac i Jordi G. del Juvenil A i a un gran porter i valent Arnau del Cadet A!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0