Sènior Masculí A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres 20:20
Pista: Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15h. Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Masculí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 13/01/2020 - 10:22
CFS Glòries 0 - 3 Sènior Masculí A

Després d'encadenar varies derrotes en elúltims partits del 2019 comencem l'any amb moltes baixes  que solventem pujant juvenils que rendeixen a un gran nivell i ens ajuden a aconseguir una victòria merescuda i necessitada per tornar a agafar confiança.

Comença el partit amb 30' de retard, degut a que el conserge del pavelló, ens obre a les 16:25, quan el partit començava a les 16:15h, per tant ja no podem escalfar amb condicions, però encara i així sabem que no és excusa, ja que els dos rivals estem igual. 

Comencem la primera part una mica estàtics i amb poca intensitat, ens posem al ritme del rival i això ens mata, ja que ells estan molt còmodes i nosaltres tampoc anem a per més. Hi ha ocasions per ambdós bandes fruit del mal joc. Ells gràcies a un xut llunyà aconsegueixen marcar un gol que no puja al marcador, ja que a l'estar la xarxa de la porteria trencada la pilota surt fora i fa l'efecte que la pilota no entri i l'àrbitre no dóna el gol per vàlid. 

Obviament això ens beneficia, ja que el rival està més pendent de les decisions arbitrals que de jugar, tot i això no ho aprofitem i seguiex una joc molt lent i amb poques ocasions per ambdós equips.

A la mitja part repassem que estem malament i com podem millorar i la segona part comencem dominant més i amb més oportunitats més clares però que no acabem de definir bé, fins que gràcies a una bona jugada d'estratègia en Mateu fa un molt bon xut exterior impossible pel porter als 2' de la 2a part. Seguim generant més joc que el rival i als 10' del primer tornem a marcar un altre gol gràcies a un bon xut creuat del Bernat. Ja a falta de 4' pel final amb més espais fruit de la pressió alta del rival tirem una contra molt ben portada i finalitzada al segon pal a plaer pel Dani.

Comencem bé el 2020 amb una victòria que ens donarà més confiança de cara a afrontar aquest final de 1a volta!

A seguir treballant!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0