Sènior Masculí A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres 20:20
Pista: Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15h. Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Masculí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 15/10/2019 - 10:39
Sènior Masculí A 4 - 0 Acció Sant Martí

Després de l'empat de la primera jornada ens toca el primer partit de lliga a casa contra un rival teòricament dèbil, després de rebre una bona golejada la 1a jornada. Tot i així sabem que hem de fer millor partit que el primer si volem tenir alguna opció d'emportar-nos la victòria.

Recuperem jugadors importants que no van poder venir el primer partit, però seguim amb baixes també importants, que esperem recuperar per la següent jornada.

Només començar el partit ja ens trobem molt còmodes al camp i ens veiem superiors al rival, això fa que ens treiem nervis d'asobre i que anem a pel partit des del segon 0 i ja al minut 3 aconseguim posar-nos per davant el marcador. Seguim portant el pes del partit i amb una bona intensitat i això fa que no tinguin masses opcions en atac. Nosaltres seguim genenrant oportunitats fins que al minut 15 aconseguim marcar un segon  gol que ens dóna ja més tranquilitat i menys patiment.

A la mitja part repasem les coses que no estan acabant de sortir del tot bé i avisem de seguir amb la mateixa intensitat de cara a poder marcar un tercer gol que ens doni ja la tranquilitat absoluta per matar el partit i no donar opció al rival a que es pugui pensar que té alguna opció de competir el partit. Comencem molt bé i a l'estona aconseguim marcar el 3-0 (gràcies a l'expulsió d'un d'ells) que ens dóna massa tranquilitat i comencem a agradar-nos i fallar varios gols cantats per falta d'intestitat (ells amb un jugador de porter) que proporcionen trancisions seves que comencen a tenir perill, tot i que no aconsegueixen marcar cap gol. Fins que a falta de 10' marquem el definitiu 4-0 amb el que es trenca el partit i ja no dóna per massa més.

Hem de veure que no podem donar res per guanyat i que si podem marcar algun gol més, marcar-lo, ja que no saps en el futur si després els pots trobar a faltar. Gran 1a victòria de la temporada que ens dóna un empenta per ser més optimistes.

A seguir treballant, per seguir millorant entrenament rere entrenament i partit rere partit.

Felicitats a tot l'equip per la victòria.

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0