Sènior Masculí B

Informació

Edats: 2001 i anteriors
Entrenament: Dimarts i dijous 20:00 a 21:00
Pista: Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Diumenge 09:15h. Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Masculí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 11/04/2021 - 16:35
Sènior Masculí B 2 - 1 AE Tiana B

Partit disputat després de una setmana de vacances per setmana Santa. Venim d'una victòria molt treballada a la pista Inter Sentmenat i volíem seguir en bona dinàmica.

Bon inici del equip on ha portat el pes del joc i com l'anterior setmana l'únic perill del rival podíen ser les perdues propies de pilota. Molts bons minuts dels nois on jugavem molt bé però on ens faltava la profunditat final per acabar les accions. Una bona acció culminada pel Uri amb un xut fort per adalt que acaba dintre que als 18' trobem la recompensa al bon joc. Seguíem jugant a plaer i el seu perill eran xuts forts desde molt lluny on el nostre porter ho parava tot. En Sergi desprès de girar-se finalitza pel primer pal i marca just abans d'acabar la 1a Part. Molt bona primera part davant un equip on l'únic perill eren aquest xuts de fora i les posibles perdues nostres de pilotes en elaboració.

2a Part en dos fases, la primera on encara seguíem controlant el partit i apenas ens creaven ocasions de gol i nosaltres jugavem a plaer però una segona fase on ens hem començat a precipitar amb entrar de cop al rival i pujar línies al rival per robar pilotes que no han beneficiat a la calma. Moltes transicions que no hem sabut mantenir la calma per adormir el partit. Últims minuts amb el marcador de 2-0 encara i el rival decideix sortir de 5 amb porter-jugador. Una bona defensa on casi bé apenas ens han creat ocasions, una si pero això d'un xut de banda toca el travesser en la més clara d'ells. En la mateixa acció en el servei de banda posterior obrim porter a banda per jugar la superioritat però es fa un embolic i perd la pilota i aconsegueixen fer-nos el 2-1 a falta de 3'. Res a dir de la perdua, en Bruno ens dona molta vida a la porteria amb les seves bones parades que ens fan estar dintre dels partits. Tots ens equivoquem alguna vegada. Per sort una última bona defensa del 5, ens dona la 2a victòria seguida i la 1a a casa. 

Pròxima setmana pista complicada de la Prosperitat! Anem amb bona dinàmica i volem seguir sumant!

1,2,3 Vincit!!!

 

 

Comentaris enviats: 0