Menudets (dll i dc)

Informació

Edats: 2015
Entrenament: Dilluns i Dimecres de 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. carrer Nàpols 42

Amb 6 anys és el moment on comencem a definir-nos cap al futbol-sala i els nens i nenes treballen de forma més específica aquest esport. És el primer any que comencem a fer algun partit amb d'altres escoles (1 cop al trimestre i a final de temporada al nostre torneig). Durant els entrenaments desenvolupem tècniques com:

  • Conduccions amb diferents parts del peu
  • Regat
  • Passades
  • Recepcions
  • Colpejos
  • Joc de cap
Publicat el dl., 10/05/2021 - 12:49
Menudets (dll i dc) 9 - 4 A.E. Arrels

Després d'un començament perfecte per un equip nou com és el dels Menudets B, estem amb la moral altísima, ja que contem els partits per victòries i això sempre agrada, i esperem quesegueixi així durant molt de temps. Tornem a jugar a casa i aquest cop amb públic, que això també agrada molt als nens, ja que noten els ànims de l'afició i això sempre és un punt més.

Aquest cop ens toca jugar contra Arrels, que ja de ven d'hora estan preparats per començar a jugar. Nosaltres tot i tenir alguna baixa, disposem de quasi tot l'equip per seguir amb la nostra bona dinàmica i així poder seguir competint els partits com fins ara.

Comença el partit i com sempre pressionem al rival de cara a intentar no deixar-los jugar fàcil i nosaltres poder robar alguna pilota prop de la porteria rival i així tenir les nostres oportunitats, tot i que com sempre a l'inici estem una mica dormits, ja que mostrem molt de respecte cap al rival, ens costa marcar el primer gol, tot i que tenim varies ocasions. Tot i així no desesperem i seguim provant i amb una d'aquestes el ben tornat Martí aconsegueix marcar el primer gol del partit després d'un bon xut impossible pel porter rival. Amb el gol despertem i no en tenim prou i anem a per més i altre cop després d'una bona pressió, el que no falla mai amb la seva cita al gol, l'Eric marca el segon gol. A partir d'aquí apareix l'home del partit, desperta Nico C. i amb un recital d'una gran defensa i una gran finalització, en deu minuts aocnsegueix marcar fins a 4 gols més que trenquen el partit i deixa clar qui s'emportarà la victòria. Tot i anar ja 6-0, l'equip segueix demanant més i segueix presionant al rival amb una d'aquestes robem una pilota i després d'un xut el rival fa mans dins de l'àrea i es xiula penal. L'Adam agafa la responsabilitat de xutar-lo i sense cap tipus de pressió marca el 7è gol impossible pel porter. Amb això ells no havien ni arribat a porteria, però al 3r quart baixem una mica línies, per aprendre altres maneres de defensar, però no surt gaire bé, ja que l'equip rival també desperta una jugador que ell sol ens aconsegueix marcar fins a tres gols seguits, tot i això no veiem perillar el partit en cap moment, ja que no creen més oportunitats clares de gol i nosaltres tornem a despertar en defensa.

A l'últim quart comencem més endollats i al ben poc de començar en Gerard, després de provar-ho en varies ocasions aconsegueix marcar amb un bon xut, deixat altre cop al porter amb poques opcions de fer massa més. Tot i això l'equip rival no perd la cara al partit i aconseguix marcar un altre gol, però que al poc temps torna a ser contrarrestat per nosaltres amb un altre bon gol d'en Gustavo per tancar el partit i deixar un marcador prou ampli, com per no patir més.

Felicitats de nou, per la nova victòria i a seguir igual.

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0