Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2015
Entrenament: dimarts i dijous de 17:00 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el dt., 15/03/2022 - 22:44
Col·legi Pare Manyanet A 2 - 1 Menuts A (dm i dj)

Gols: Liam

Abans de començar el resum del partit, m'agradaria dir que em vaig equivocar dient que sí a jugar el partit veient com estava la pista, no pot ser que el primer que pensi al acabar el partit sigui que el millor és que no ens hem fet mal, en el meu cap no volia deixar als nens sense jugar i més havent vingut a corre-cuita de l'escola però, en cas de que un altre partit plogui aplaçarem el partit, per això demanar-vos disculpes perquè era un patir constant que algú no es fes mal.

Faré un resum ràpid ja que trobo que es pot treure poc suc d'un partit on no sabiem si al fer un sprint podriem frenar sense caure.

El rival és el mateix que tindrem aquesta setmana i crec que estem tots d'acord que és el rival més fluix contra el que hem jugat, de fet vaig trobar que després d'aquest mes de descans som un equip més associatiu que segueix guanyant molt per individualitats però que ens intentem buscar més entre nosaltres.

Tota la primera part (primer i segon quart) és un partit més aviat avorridot on tenim dos pals i veiem que som superiors. Tot i així el partit se'ns complica ja que el seu millor jugador és el porter i nosaltres no tenim el dia de cara a porteria.

La segona part (tercer i quart quart) el partit es descontrola i ells amb dues arribades clares ens marquen dos gols i nosaltres per fi ens entra un xut, un golàs del Liam, però no tenim suficient.

Per millorar aquesta setmanan intentarem ser més efectius i defensar millor els córners en contra, que és on ens van crear més dificultats.

FORÇA VINCIT!

Comentaris enviats: 0