Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Ds, 09/02/2019 - 12:25
Menuts A (dm i dj) 11 - 1 Fabra i Coats

Tercer partit de la segona lliga, partit marcat per les absències on només teníem preparats per jugar la meitat de l'equip, i dos fitxatges d'última hora del Menuts B, l'Àlex i el Luca.

A banda d'això el partit va estar generalment sota el nostre poder, el rival només arribava a porteria a partir de fores de banda proposant un joc parat no gaire divertit, ni per nosaltres ni per ells.

Arran de recuperacions de pilota del Ton i el Lucas a la contra el Tomàs i el Biel, anàvem marcant gols, vull destacar l'efectivitat que tenim de cara a porteria donat que la gran majoria de xuts van ser gols, alguns ajudats pel porter, però d'altres molt ben col·locats al segon pal fent que el porter no hi arribes.

Tots els quarts en general van ser similars, personalment vull destacar que en el tercer quart el Biel i el Lucas van fer molt bones jugades a partir de passes acompanyades d'una bona defensa del Luca i Bruno.

Al cap i a la fi m'agradaria felicitar a tots pel partit, i m'agradaria que en els propers hi hagués més joc de pases que no només sortir a la contra i més ordre en defensa, seguirem treballant per començar a veure més futbol en els partits. FORÇA VINCIT

Gols: Biel x4, Tomàs x4, Ton x2 i Lucas.

 
Comentaris enviats: 0