Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dg, 31/03/2019 - 20:29
Menuts A (dm i dj) 8 - 4 CFS Montsant

Divendres passat teníem partit contra un rival el que encara no havíem jugat, un rival per tant que no sabíem com jugaria, tot i això, sabia que si fèiem un partit mitjanament bo com portem fent les últimes setmanes, el podíem treure fàcilment.

Dit i fet, sincerament tant la primera com la tercera part, van ser de les més ordenades i de les que millor joc es va veure a les altres, també vam mostrar un nivell força alt però possiblement amb més errades defensives.

Però puc afirmar, que si seguim així, complirem un dels meus objectius principals; entendre que el futbol és un esport d'equip i que un jugador sol no et guanya els partits, per tant hem de saber que com més confiem en els nostres companys més confiaran ells en nosaltres.

El primer quart com ja he dit vam fer un joc molt bo on pràcticament al sacar de porteria amb tres quatre passades arribem a porteria sense majors complicacions. El Lucas, el Biel, el Nico i l'Angelo s'entenen molt bé a la pista i això fa que entre ells es vegi un lloc molt fluid també l'Aran a la porteria va salvar diverses arribades del rival.

El segon quart també va ser bo en atac això si, en defensa estem una mica més descol·locats i per això el rival ens va marcar algun gol tot i això tant el Ton com l'Aran l'Angelo i el Bruno van fer un quart molt intens en la pressió de pilota.

El tercer en canvi personalment és dels millors sinó el millor que hem fet, ja que aconseguim treure la pilota des de la porteria amb el rival a sobre. El Bruno va fer un partit molt bo de pivot una posició que últimament li va força bé.

L'últim sí que va ser una miqueta més "desastre" suposo que al veure que ja anem guanyant tothom volia marcar el seu golet. Encara que a base de pases i jugant en equip.

Com a últim vull destacar que estem jugant força bé i personalment trobo que hi ha hagut una evolució positiva, penso que a principi de temporada anàvem més per lliure i actualment som més equip pel fet que la passem més i per això desde fora es veuen jugades més treballades.

Crec que hem de seguir així i continuar jugant en equip tots, FORÇA VINCIT!

Gràcies al Tomàs que tot i estar malalt i no jugar ha vingut a animar a l’equip!!

Gols: Biel x2, Lucas x2, Nico, Aran, Angelo, Ton.

 
Comentaris enviats: 0