Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2014
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el dt., 25/01/2022 - 20:08
Menuts A (dm i dj) 4 - 6 Escola Futbol Sala Prosperitat

Gols: 2xLiam, Kai, Kim

Comença la segona lliga, la que per molts entrenadors és la lliga "important", perquè a partir de pre-benjamí aquesta lliga ajunta equips depenent la classificació de la primera. 

Ens toca jugar contra un equip que coneixiem de la primera lliga, un equip que ens va guanyar 6-1 sense donar peu a un partit igualat, tot i nosaltres pensar que no, perquè els de la primera lliga era la Prosperitat A, i en teoria el de divendres era la Prosperitat B. Només arribar els rivals, ja vam veure que els coneixiem a tots i que seria un partit dificilíssim i que ens costaria ja no només guanyar sinó competir el partit.

Comencem el partit i el primer quart, imagino que per respecte al rival, no xutem ni una vegada i ells en una de les moltes arribades ens fiquen el 0-1, el millor del quart és el resultat.

El segon quart canviem el xip, ens creiem que podem competir a un gran equip, més amb ganes que amb bon joc, amb una falta, el Liam fica el 1-1.

Parlem al descans i cada vegada ens veiem amb més confiança per gunayar el partit. Al començar el tercer quart, gerra d'aigua freda, ens marquen dos gols seguits (1-3), però a base d'insistir i confiar el Kai roba la pilota i marca un golàs que ens permet seguir somiant.

L'últim quart sabem que sol ser el més complicat perquè arribem cansats, juguem normalment 5 minuts cadascú i costa més concentrar-se, però comencem amb un golàs del Quim de vaselina que fica l'empat al marcador. I a falta de tres minuts el Liam fa una jugada individual boníssima i per primera vegada en tot el partit  ens posem per davant 4-3, quan ja ens veiem guanyant el partit baixem excessivament, no el nivell de futbol, però si la nostra intensitat, i contra un equip que destaca per ser intens durant els 40 minuts això passa factura i ens remonten 4-5. I l'últim ja és per cansament, sentiment que hem perdut un partit que podiem guanyar...

Destacar l'actitut de tots sobretot al segon quart, al tercer i al inici del quart. Diuen que a la tercera va la vençuda així que treballarem de valent per aconseguir-ho.

FORÇA VINCIT!

Comentaris enviats: 0