Menuts B (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dg, 24/03/2019 - 19:31
Escola Pere Vila 5 - 4 Menuts B (dm i dj)

Després de la nostre setmana de descans jugàvem el nostre primer partit de la primavera, en un camp  gran (en comparació amb els que sempre juguem) i amb una calor abrasadora.

Ens sortia bastant bé el nostre nou escalfament, el qual havíem practicat durant les últimes setmanes, abans de començar remarcava que només eren cinc jugadors i que no havíem de sortir dormits ja que ens podrien passar per sobre si no sortíem al 100%.

El primer quart, una pilota emprenyadora feia que no ens sortissin massa bé les coses,  es on van començar a aparèixer les nostres primeres imprecisions en els passes, els quals ens anaven a perjudicar durant tot el partit. Encara i així ens avançaven en el marcador. El nostre ritme de partit no era bo, anàvem massa relaxats i permetíem que el rival rebés masses pilotes, en el segon quart sortíem amb la mateixa poca intensitat que en el primer, el rival continuava arribant a porteria i el seu gol no va tardar en arribar. En una bona jugada conjunta , el Jan només va haver d’acompanyar la pilota al fons de la xarxa, empatàvem el partit, però, l’empatat va durar poc  i abans del descans anàvem perdent per una diferencia de dos gols.

Al descans ens refrescàvem i agafàvem forces per intentar remuntar, sortíem amb una mica més d’intensitat però davant d’un porter que era com un mur i nosaltres una mica imprecisos feia que no poguéssim marcar, ens continuaven perjudicant els passes, que es convertien en oportunitats per el rival, ells van anotar el cinquè i últim gol.

Arribava la nostre última oportunitat per remuntar, però no va ser possible, ho vam deixar tot al camp, vam sortir amb la intensitat que no havíem tingut durant el partit i vam aconseguir marcar dos gols, al final la vam tindre, però el porter rival va aparèixer per darrer cop i no vam poder firmar l’empat.

Ens anàvem a casa una mica tristos, en un partit raro on no havíem estat massa fins, però no passa res, els grans també perden! Continuem aprenent que es l’ important i continuem treballant que es del que es tracta!!!

Força Vincit!!

GOLS: Oscar, Jan, Marc, Sergi.

 

Comentaris enviats: 0